Sparle si soparle, 25.03.2024

duminică, 24 martie 2024
  • Cei de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea continuă se SFIDEZE opinia publică și autoritățile guvernamentale, prin faptul că funcționează cu o schemă stufoasă de personal, dar, și mai grav este că își dau salarii uriașe, în comparație cu sărăcia și nivelul de trai din județul nostru. Astfel, conform statului de funcții publicat de DJST Vâlcea la data de 8 martie 2024, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea are o schemă de personal, cu 32 de angajați (!?!), care toată ziua „taie frunze la câini”. Însă, asta nu ar fi o problemă dacă te uiți pe salariile încasate lunar, care ajung la... 10.284 lei brut pentru directorul executiv Bogdan Marinescu, 10.000 lei pentru directorul adjunct Silvia Nadolu, până la 8.000 lei de fiecare pentru armata de consilieri și experți. Cele mai „mici” salarii le au femeile de serviciu și paznicii, care pleacă acasă cu 4.500 lei lunar. Situația este neschimbată de ani de zile, cu toate că ziarul nostru a fost singurul care a atras atenția asura acestei „măgării” fără margini numită Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea!!!
  • Suprafaţa pădurilor de stat din Vâlcea, mult mai mică decât cea privată. Conform unui raport al Gărzii Forestiere, suprafaţa totală de fond forestier a judeţului Vâlcea este de 272.837 ha, din care 93.872 ha (34%) fond forestier de stat, administrat de Romsilva, iar diferența de 178.965 ha fond forestier privat, retrocedat obștilor de moșneni, unităţilor de cult, unităţilor administrativ teritoriale, persoanelor fizice şi juridice. Aproximativ jumătate din suprafaţa judeţului Vâlcea este ocupată de păduri, fapt ce ne situează pe locul cinci la nivel naţional ca pondere de fond forestier. La data de 1 ianuarie 1990 suprafaţa de fond forestier a județului Vâlcea a fost de 265.827 ha, în prezent suprafaţa este mai mare cu aproximativ 7.000 ha.
  • Intr-un top al spagilor din spitale, unitatea medicala de la Dragoesti este in frunte! Ne intrebam de ce Consiliul Judetean Valcea nu adopta masuri urgente in legatura cu managementul evident defectuos de la acest spital din subordinea CJ?! Nu este prima data cand Spitalul Dragoesti iese in prim planul opiniei publice cu aspecte negative! Ingrijorator!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe