ARHIEPISCOPIA RÂMNICULUI: Anunț public privind decizia etapei de încadrare - : „CONSTRUIRE CENTRALĂ FOTOVOLTAICĂ (PROSUMATOR)”

marți, 19 martie 2024

ARHIEPISCOPIA RÂMNICULUI cu domiciliul în municipiul Râmnicu Vâlcea, str. Matei Basarab, nr. 23, judeţul Vâlcea, titular al proiectului: „CONSTRUIRE CENTRALĂ FOTOVOLTAICĂ (PROSUMATOR)”, propus a se realiza în municipiul Râmnicu Vâlcea, str. Arhiepiscopiei, nr. 1, judeţul Vâlcea, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Vâlcea, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vâlcea din strada Remus Bellu nr. 6, Rm. Vâlcea, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmvl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe