Zinedine Zidane, impresionat de urmașul său la Real Madrid: "Face lucruri incredibile"

miercuri, 21 februarie 2024
Zinedine Zidane s-a arătat impresionat de evoluțiile pe care urmașul său la Real Madrid le are în tricoul grupării de pe Santiago Bernabeu și a avut un discurs laudativ la adresa acestuia.

Jude Bellingham scrie istorie în tricoul lui Real Madrid după transferul de la Borussia Dortmund și primește laude după laude de la nume grele din acest sport. El a devenit recent mijlocașul lui Real Madrid cu cele mai multe goluri într-un sezon de La Liga, după ce a depășit borna de 16 reușite.

Evoluțiile excelente ale lui Bellingham nu au trecut neobservate, iar Zinedine Zidane a vorbit la superlativ la adresa sa. "Este un jucător incredibil, care face lucruri incredibile. V-ați fi putut imagina ce putea să facă, dar a depășit toate statisticile cu ceea ce face. Nu trebuie să uităm că are doar 20 de ani. A venit cu mult entuziasm și cu multe goluri. Este ceea ce face el. A ridicat ștacheta foarte sus și pur și simplu arată lumii cine este. E minunat să-l vedem așa!”, a declarat Zidane, citat de Marca.

La Real Madrid, Bellingham îmbracă tricoul cu numărul 5, care în trecut a fost purtat și de Zinedine Zidane. De fapt, el a făcut această alegere ca un omagiu pentru evoluțiile pe care Zidane le-a avut la Real Madrid. Acest tricou a mai fost purtat și de alte nume cunoscute ca Fernando Hierro și Fabio Cannavaro.

Jude Bellingham este principalul favorit la câștigarea Balonului de Aur

Pe fondul evoluțiilor extraordinare din acest sezon, Jude Bellingham a devenit și principala opțiune printre cei pasionați de ponturi fotbal pentru titlul de Balon de Aur 2024. Acest trofeu reprezintă o opțiune pentru cei care joacă la pariuri online, iar Bellingham duce o luptă de la distanță cu Kylian Mbappe și Erling Haaland, cotele fiind următoarele:

  1. Jude Bellingham - 5.00
  2. Kylian Mbappe - 5.50
  3. Erling Haaland - 6.00
  4. Harry Kane - 7.00
  5. Lionel Messi - 10.00

Bellingham vrea să câștige tot ce se poate câștiga cu Real Madrid

Jude Bellingham a vorbit despre parcursul bun pe care îl are la Real Madrid și a afirmat că obiectivul său este să continue pe această linie și să ajute echipa să câștige cele două trofee pentru care este încă în cursă: campionatul și Champions League.

„În 2024 îmi doresc să câștig cât mai multe titluri, să marchez cât mai mult și să îmi ajut echipa să câștige meciurile. Și să mă bucur că evoluez pentru Real Madrid. Să lucrezi aici necesită un anumit nivel al calității și o mentalitate cât mai bună. Să am responsabilitatea asta e un privilegiu enorm pentru mine. În fiecare zi încerc să muncesc cât mai mult și să fiu cel mai bun. Obiectivul când ajungi la Real Madrid e să câștigi totul”, a spus Jude Bellingham.

Jude Bellingham a fost cumpărat de Real Madrid în vara lui 2023 de la Borussia Dortmund pentru 103 milioane de euro. De la transferul la Real, internaționalul englez a arătat o latură mult mai ofensivă, motiv pentru care numele său a apărut adesea pe tabela de marcaj. În plus, cota sa de piață a crescut simțitor din momentul mutării în Spania.

Dacă în vara anului trecut el era evaluat de Transfermarkt la 120 de milioane de euro, în prezent cota sa de piață a ajuns la 180 de milioane de euro. Astfel, el este cel mai valoros fotbalist din lume, alături de Kylian Mbappe și Erling Haaland. Specialiștii îi prevăd un viitor strălucitor, iar Bellingham este cu siguranță unul dintre marile staruri ale fotbalului mondial.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment. Sursa foto - 100hdwallpapers.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe