Virgil Pirvulescu, candidat PNL la Primaria Ramnicului: „Deschidem Orașul", o asociație cu spirit civic, creată de vâlceni și pentru vâlceni

miercuri, 28 februarie 2024
Aseară a fost despre schimbare și oportunități. Mă bucur că am avut onoarea de a fi invitat la dezbaterea publică din cadrul asociației „Deschidem Orașul", o asociație cu spirit civic, creată de vâlceni și pentru vâlceni.
Principalul subiect al serii a fost construirea drumului expres Tigveni - Râmnicu Vâlcea - Găneasa, un proiect pe care l-am inițiat și pentru care am tras cu dinții, pentru care m-am luptat inclusiv cu reprezentanții PNL-ului pentru a transforma o oportunitate în realitate. Ludovic Orban? Florin Cîțu? Au fost doar uși închise. La ce să ne așteptăm când inclusiv administrația locală actuală a fost complet dezinteresată de subiect?
Singurul politician care a făcut ceva pentru judeţul Vâlcea este Nicolae Ciucă! El a făcut studiul de prefezabilitate. Oare mai are de gând să facă ceva? Oare are de gând să înceapă această construcţie? Altfel, suntem sortiţi falimentului! La invitațiile lansate pentru această dezbatere publică a dominat absența răspunsurilor! Avem o clasă politică lipsită de inițiativă și dorința de a face un bine cetățenilor! Ne dorim o schimbare, însă cine să o facă?
Faptul că aseară a fost sala plină mi-a oferit speranță. În timp ce politicienii dorm în post, tot cetățenii sunt cei care vin la dezbaterile publice pe teme care vizează bunăstarea vâlcenilor și dezvoltarea municipiului. Asociația are sloganul "Râmnicu Vâlcea - orașul unde viitorul îl construim împreună, nu îl așteptăm". Participarea voastră mi-a demonstrat că așa este!
Susțin asociația și îmi doresc să continuați să veniți la astfel de dezbateri publice, unde viitorul nostru, al vâlcenilor, primează! Cu siguranță vom rămâne în continuare cu absența unui răspuns din partea clasei politice, însă implicarea comunității în astfel de dezbateri este cea care face diferența!
În asemenea momente, oamenii au ocazia să vadă cine își dorește cu adevărat să vină cu schimbări benefice pentru oraş şi cine doar vorbeşte!
Virgil Pirvulescu, candidat PNL la Primaria Ramnicului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe