Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primaria Ramnicu Valcea, preferatul electoratului tânăr!

miercuri, 28 februarie 2024

Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primaria Ramnicu Valcea, preferatul electoratului tânăr!

Mai multe surse ne-au confirmat că intr-un sondaj de ultima ora efectuat pe eșantioane de vârstă - la eșantionul 18-22 ani, adică electorat care are pentru prima dată în viață dreptul la vot, Vicențiu Mocanu se află pe primul loc, din cei șase potențiali candidați prezentați în chestionar.

Vicentiu Mocanu (AUR) se profilează ca fiind candidatul ideal pentru a aduce o transformare in Ramnicu Valcea. Cu un impresionant parcurs profesional și o viziune clară pentru viitorul orașului, Vicențiu Mocanu promite să aducă o schimbare semnificativă și pozitivă pentru toți locuitorii săi.

Prin expertiza dobândită în mediul de afaceri, Vicentiu Mocanu este candidatul ideal pentru a aduce Râmnicu Vâlcea mai aproape de un viitor verde și durabil. Educația sa în inginerie și experiența în accesarea fondurilor europene, îi oferă instrumentele necesare pentru a înțelege și a răspunde eficient nevoilor diverse ale orașului. 

Viziunea lui Vicentiu Mocanu pentru Râmnicu Vâlcea este una a unui oraș dinamic, atrăgător pentru toate vârstele, unde tinerii și cei de vârstă mijlocie pot găsi oportunități de muncă bine plătite dar și dezvoltare personală.

Vicentiu Mocanu este un exemplu de integritate și dedicare, având ca principal obiectiv bunăstarea comunității și dezvoltarea orașului. Cu o astfel de conducere, Râmnicu Vâlcea are șansa de a se reinventa și de a atinge noi culmi de succes și inovație. Vicențiu Mocanu nu este doar un candidat, ci un lider de viitor pentru un oraș care merită tot ce este mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe