Vicentiu Mocanu, candidat AUR la Primaria Ramnicu Valcea: Propunere de stimulent financiar de 3000 lei pentru fiecare nou-născut din municipiu

marți, 20 februarie 2024
Propunere de Stimulent Financiar pentru Nou-Născuți
Dragi prieteni, în aceste momente decisive pentru comunitatea noastră, mă angajez să aduc în prim-plan nevoile familiilor tinere și ale copiilor noștri. Este timpul să luăm măsuri concrete pentru a asigura un viitor prosper orașului nostru și a începe cu ce este mai prețios - familiile noastre și nou-născuții.
Cu profundă convingere și responsabilitate, propun introducerea unui stimulent financiar de 3000 de lei pentru fiecare nou-născut din Râmnicu Vâlcea. Această inițiativă nu este doar un sprijin financiar, ci un semnal clar că ne pasă de viitorul comunității și că suntem gata să investim în el.
Prin această măsură, dorim să oferim un start mai bun în viață copiilor noștri și să alinăm preocupările familiilor tinere, stimulând totodată natalitatea în orașul nostru. Este un pas esențial în construirea unui mediu comunitar solid, în care fiecare familie să se simtă sprijinită și valorizată.
Vă invit să vă alăturați acestui demers, să îl susțineți și să contribuiți la modelarea unui Râmnicu Vâlcea al bunăstării și progresului. Fiecare semnătură, fiecare voce care se ridică în sprijinul acestei inițiative, contează enorm.
Vicentiu Mocanu, candidat AUR la Primaria Ramnicu Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Vicentiu Mocanu, candidat AUR la Primaria Ramnicu Valcea: Propunere de stimulent financiar de 3000 lei pentru fiecare nou-născut din municipiu”

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe