Vâlcea, în TOP 10 JUDEȚE TURISTICE din țară!

sâmbătă, 10 februarie 2024
Suntem în top, dar putem mai mult!
Ne ocupăm! 😉
Județul Vâlcea se află printre destinațiile preferate de turiști. O confirmă datele recent publicate de Institutul Național de Statistică.
Cu aproape o jumătate de milion de turiști în anul 2023 (482.078), Vâlcea se situează pe locul 9 în clasamentul județelor cu cei mai mulți turiști din România.
Eu am pariat și pariez pe turism, fiindcă VÂLCEA este județul TURISMULUI TOTAL!
Clasamentul nu ne mulțumește, fiindcă ne dorim mai mult de atât, iar pentru asta, vom continua să muncim, zi de zi, pentru atragerea de noi fonduri.
De altfel, toate proiectele noastre au legătură cu dezvoltarea turismului. Am investit în modernizarea infrastructurii rutiere, restaurarea obiectivelor turistice aflate în proprietatea județului, susținerea de programe culturale, dar și în implementarea unor proiecte de agrement în parteneriat cu administrațiile locale.
Ne dorim să fim mai performanți și mai atractivi pentru turiști, al căror număr, după cum o arată și statistica, crește de la an la an. Tocmai de aceea, ne vom preocupa permanent să demonstrăm lumii că Vâlcea este cel mai frumos județ din România.
Constantin Radulescu, presedinte Consiliul Judetean Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe