Sparle si soparle, 26.02.2024

duminică, 25 februarie 2024
  • Probleme la Primăria Mădulari, descoperite de Curtea de Conturi. Astfel, edilul Daniel Dimulescu nu a evidențiat în contul activelor fixe obiectivele de investiții finalizate, recepționate, date în folosință, la data de 31 decembrie 2021. Alte nereguli au fost: neevidențierea în liste de inventariere distincte a bunurilor din domeniul public al unității administrativ-teritoriale comuna Mădulari date în administrare, concesionare și închiriere, la data de 31 decembrie 2021; neinventarierea obiectivelor în curs, pe stadii de execuție, pentru anul 2021; neefectuarea regularizării cu bugetul de stat a sumelor alocate din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului primite de către Primăria Mădulari, rămase neutilizate după finalizarea lucrărilor; transmiterea cu titlu gratuit către o asociație comunitară, a dreptului de folosință a unui teren de 30.000 mp din domeniul public al Comunei Mădulari, începând cu anul 2020, fără respectarea prevederilor legale; majorarea nejustificată în anul 2019 a prețului contractului privind obiectivul de investiții „Alimentarea cu apă a comunei Mădulari” (terminat, recepționat și achitat integral în anul 2021, finanțat din fondurile primite de la Guvern), reprezentând contravaloarea cotei de profit calculată nelegal prin aplicarea asupra sumei totale rezultată din actualizarea manoperei aferente restului de lucrări rămase de executat, etc.

 

  • Cu toate că a fost demis din poziția de președinte al organizației PSD Drăgășani, „baronul” Nedelcu încă se folosește de influența pe care i-o conferă poziția de primar și astfel folosește clădirile instituțiilor publice, în cazul de față clădirea Primăriei, pentru a face politică, pentru a organiza adunări publice în scop politic. Zilele trecute, a organizat o întâlnire pur electorală, alături de mafia care i-a mai rămas alături, un consilier personal care se agită tip bodyguard și un așa-zis consilier care încă mai are influență în comunitatea de rudari și rromi. Consilierul local USR Marian Roșca a mai punctat: „La final, promisiunile electorale deșarte au fost stropite cu o bere și trei mici, la birtul din colțul Primăriei. Oameni buni, vă mai lăsați păcăliți și cumpărați pe o bere și trei mici? Guițurile de Da, acompaniate de Garantez, sunt forma supremă de minciună sfruntată spusă de fiecare dată, la patru ani, în campania electorală. Apoi patru ani nu-l mai vezi și promisiunile s-au uitat”.

 

  • O nouă prelungire de mandat de director general! Consiliul de administraţie al SC Băile Govora SA, întrunit în data de 16 ianuarie 2024, în conformitate cu prevederile din Legea nr. 31/1990 a societăţilor comerciale şi din actul constitutiv al societăţii, a aprobat prelungirea mandatului doamnei Violeta Nițescu, de profesie inginer, în calitate de director general al societății. Durata mandatulul este de 12 luni, de la 1 februarie 2024 până la data de 31 ianuarie 2025, cu posibilitate de prelungire. Conform datelor Ministerului Finanțelor, SC Băile Govora SA a obținut în 2022, cu 90 de salariaţi, o cifră de afaceri de circa 18,6 milioane de lei, venituri totale de 21,2 milioane de lei, iar profitul brut a fost de peste 5,3 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe