Sparle si soparle, 08.02.2024

joi, 8 februarie 2024
  • Primarul comunei Copăceni, Tironel Tâmplărescu, este un mare „colecționar” de mașini, fiindcă deține deja 6 (șase) astfel de bunuri mobile, conform declarației de avere: autoturism Volkswagen Yeta, autovehicul Iveco, Tractor Ifron, autovehicul Daf, autoturism Volkswagen Skoda și Tractor U650. La rubrica proprietăți imobiliare, edilul Tâmplărescu a trecut „doar” trei terenuri forestiere și intravilane în comuna Copăceni în suprafață totală de circa 60.000 mp, iar din salarii a încasat în 2022 suma de aproape 60.000 lei, o sumă egală cu cea ridicată de soția lui de la CMI Avram Neli Sultana. De numele lui Tironel Tâmplărescu se leagă faptul că a acordat ilegal subvenții din bugetul local pentru Serviciul Public de Alimentare cu Apă Copăceni, entitate aflată în subordinea Consiliului Local Copăceni, fără a avea la bază o justificare determinată pe baza unei analize economico-financiare a modului de formare a prețului unitar în corelație cu costul total unitar aferent unui metru cub de apă livrat consumatorilor finali.

 

  • Witold Urbanowski va pleca și din Consiliul de Administraţie al SC Ciech Soda România SA. În data de 12 februarie va avea loc ședința Adunării Generale a Acţionarilor, iar ordinea de zi este următoarea: mandatarea doamnei Maria Irina Andronache, director general al SC Ciech Soda România SA să prezideze Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societăţii, să semneze hotărârea adunării potrivit prevederilor din Legea nr. 31/1990 privind societățile şi să efectueze, cu posibilitate de subdelegare, formalităţile cerute de legislaţia română pentru înregistrarea hotărârilor; alegerea unui nou membru în Consiliul de Administraţie al SC Ciech Soda România SA, în locul lui Witold Urbanowski (se revocă din funcţie domnul Witold Urbanowski, având în vedere acordul de voinţă al părţilor şi se propune pentru funcţia de membru al consiliului de administraţie domnul Piotr Budacz, cu mandat de 4 ani)

 

  • Veste bună pentru locuitorii comunei Runcu, județul Vâlcea! Începând cu data de 06 februarie 2024, în clădirea Primăriei comunei Runcu, judeţul Vâlcea (locaţia în care a funcţionat din totdeauna acest cabinet) a început activitatea Cabinetul medical uman, oferind consultaţii domnul doctor Vodislav Marian. Consultaţiile vor avea loc după următorul program: marţi - începând cu ora 16; joi - începând cu ora 16. Pentru consultații este nevoie ca bolnavii să aibă cardul de sănătate și cartea de identitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe