Seful PNL Valcea, Cristian Buican, AMENDAT de politisti! A ramas fara permisul de port arma si i s-au confiscat pustile de vanatoare!

marți, 20 februarie 2024

Deputatul PNL de Vâlcea, Cristian Buican, a fost AMENDAT de politistii valceni, a ramas fara permisul de port arma si i s-au confiscat toate armele! Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase - IPJ Valcea au solutionat un dosar întocmit pentru depozitarea necorespunzatoare a armelor si munitiilor. 

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii l-au identificat pe deputatul liberal, care deținea la domiciliul său mai multe arme letale. Armele nu erau depozitate corespunzator, fiind înscrise într-un permis de armă.

Armele au fost ridicate în vederea expertizării.

Presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, a fost amendat cu suma de 5101 lei, iar ca masura complementara fata de acesta au fost dispuse atat masura anularii dreptului de detinere, port si folosire a armelor si munitiilor letale, cat si retragerea permisului de vanatoare, in conformitate cu prevederile Legii 195/2044 rep. privind regimul armelor si munitiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe