Mario și Medeea sunt condamnați la o viață de invaliditate. Noi îi putem SALVA!

joi, 15 februarie 2024

Madalina Voinea și Vlad Voinea sunt părinți pentru 3 copii frumoși și speciali, David, Mario și Medeea. În urmă cu 3 ani, ei s-au mutat în Italia fiindcă David(băiețelul lor cel mare) s-a îmbolnăvit de leucemie. Au primit, pe vremea aia, o singură șansă la un tratament bun în Roma. Nu au ezitat deloc și au făcut toate sacrificiile posibile pentru vindecarea celui mic. Au renunțat la tot ce aveau în țară și au pornit la luptă.

Atunci când David a fost diagnosticat cu leucemie, Mădălina era deja însărcinată cu cel de-al doilea copil. Tratamentul împotriva bolii dădea roade iar în momentul în care David a terminat chimioterapia, s-a născut Mario. Soarta familiei luase deja altă întorsătură, una bună. David se recupera după tratament iar Mario creștea și se dezvolta armonios. Părea că tot greul a trecut pentru ei și se gândeau deja la întoarcerea în țară. Între timp, Dumnezeu i-a mai binecuvântat cu încă un copil.

Însă, atunci când Mario a împlinit 11 luni s-a îmbolnăvit brusc și în doar 3 zile a paralizat complet. După mai multe investigații medicale, calvarul a reînceput pentru familia Voinea. Cel de-al doilea copil a fost diagnosticat cu o boală genetică foarte rară, 𝐒𝐏𝐆𝟓𝟔, o tulburare neurodegenerativă care te ține complet legat de pat. Cum toate astea nu le-ar fi fost de ajuns, și cel de-al treilea copil care urma să se nască tocmai ce devenise suspect de aceeași boală genetică.

Așadar, 𝐃𝐚𝐯𝐢𝐝 𝐬𝐞 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐩𝐞𝐫𝐚 𝐮𝐬𝐨𝐫 𝐝𝐮𝐩𝐚 𝐥𝐞𝐜𝐞𝐦𝐢𝐞, 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐨 𝐞𝐫𝐚 𝐝𝐢𝐚𝐠𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐜𝐮 𝐜𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐠𝐫𝐚𝐯𝐚 𝐬i 𝐫𝐚𝐫𝐚 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚 𝐝𝐞 𝐛𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚 𝐢𝐚𝐫 𝐌𝐞𝐝𝐞𝐞𝐚 𝐚𝐛𝐢𝐚 𝐟𝐮𝐬𝐞𝐬𝐞 𝐭𝐞𝐬𝐭𝐚𝐭𝐚 𝐥𝐚 𝐧𝐚𝐬te𝐫𝐞 𝐬i 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐞𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐥𝐚𝐬𝐢 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐢𝐜𝐭 𝐜𝐫𝐮𝐧𝐭. 𝐒𝐏𝐆𝟓𝟔.

În prezent, Mario și Medeea sunt condamnați la o viață de invaliditate. Nu pot merge, nu pot vorbi și nici măcar nu pot sta așezați singuri. Și uite așa, Vlad și Mădălina sunt martori zi de zi la o durere pe care niciun părinte n-ar trebui să o cunoască.

După multe așteptări, speranța celor doi copii la o viață normală vine tocmai din Australia. Un tratament revoluționar dar la un preț pe măsură: 600.000 de euro pentru fiecare copil. Atât costă injecția care le va reda copilăria.
Cu siguranțǎ că o să vă întrebați de ce atât de mult. Pentru că mai sunt doar 11 copii în lume diagnosticați cu aceeași boală iar cei care au descoperit tratamentul trebuie să își recupereze investiția în cercetări.

Vorbim în cazul ăsta de 1.2 milioane de euro, bani pe care părinții trebuie să-i strângă până în luna septembrie, atunci când copiii sunt programați la tratament în Australia.

Pe oricine ar speria suma asta dar să nu uitați ce vă tot spun mereu: 𝐍𝐢𝐜𝐢 𝐧𝐮 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭̦𝐢 𝐜𝐚̂𝐭 𝐝𝐞 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐬𝐮𝐧𝐭𝐞𝐦 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆!

Am hotărât să mă implic în acest caz și îmi doresc ca toți cei care au o vizibilitate în mediul online să procedeze la fel ca mine.

𝟏.𝟐 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨! 𝟏.𝟐 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢. 𝐃𝐨𝐚𝐫 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐫𝐞𝐮𝐬̦𝐢𝐦!

Orice sumă contează! Puteți dona 1 euro aici:
Conturi bancare :
IBAN: RO55INGB0000999911076448 EURO
IBAN: RO80INGB0000999911066686 LEI
Titular conturi: Voinea Vlad Adrian
Nume banca: ING
Cod SWIFT/ BIC banca: INGBROBU

Paypal: https://www.paypal.com/paypalme/vlad9206

Revolut:@vladadehnm / 0748802353
Formular 230: https://formular230.ro/asociatia-victoria-noastra-e-a-ta
Email: [email protected]

Gofundme: https://gofund.me/4a7e9e92

Pagina de prezentare a poveștii și toate modalitățile de donare
www.victorianoastraeata.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe