Mama și sora profesorului dispărut din Vâlcea, atac la adresa fostei lui soții, Anișoara

marți, 27 februarie 2024

Mama și sora profesorului dispărut din Vâlcea, atac la adresa fostei lui soții, Anișoara. De ce e acuzată că i-ar fi furat banii fostei soacre

Mama și sora lui Marian Claudiu Bălan, Ana, o acuză pe Anișoara că ar fi folosit cardurile fostei soacre. Inițial, cardurile i-au fost înmânate profesorului dispărut, iar acum Ana o acuză pe femeie că a furat din banii mamei ei un an și jumătate.

Sora profesorului dispărut susține că fosta cumnată a furat bani de pe cardul mamei

Captură Antena Stars

  • Mama și sora profesorului dispărut din Vâlcea, atac la adresa fostei lui soții, Anișoara
  • De ce e acuzată că i-ar fi furat banii fostei soacre

Despre relația dintre Anișoara și familia fostului ei soț se știe că nu era una atât de apropiată și că au existat și probleme. Acum, Ana susține că fosta cumnată i-a furat banii de pe cardul mamei ei pentru un an și jumătate.

Cardurile i-au fost înmânate profesorului dispărut

Ana a povestit că, inițial, fratele ei a primit acele carduri de la mama lor, cu scopul de a plăti datorii pentru un apartament. Unul dintre carduri era și cel pe care mama ei își primea pensia, suma din care Anișoara ar fi furat bani pentru un an și jumătate.

„Eu și cu mama mea i-am înmânat niște carduri din România, să ne plătească datoriile la apartament. Acele carduri, întâmplător, mama îș primea o pensie acolo, regulată, lunar. Mama i-a înmânat fratelui meu, la fel și eu, cardul să îl țină el. Ulterior, am aflat că fosta cumnată, pur și simplu a accesat cardurile mamei mele. Nu știu cum asta. Și, timp de un an și trei luni aproximat, a preluat ea cardurile și s-a folosit de toți bănuții mamei”, a spus sora profesorului dispărut, la Acces Direct.

Ana exclude varianta ca fratele ei să fi luat acele sume

Ana mai spune că, de fapt, Anișoara ar fi fost cea care a luat banii de pe cardurile mamei ei, și nu Marian Claudiu Bălan, chiar dacă el a fost cel care le-a primit. Femeia mai spune că nu știe în ce împrejurări au ajuns cardurile la fosta cumnată de la profesor, așa că, a făcut o solicitare la bancă, la acel moment, pentru a nu mai avea acces.

„Nu știu cât are relevanță suma, cât are relevanță ce a făcut (...) Noi am sunat banca să stopăm online banking-ul. Să nu mai aibă acces! Atât! Pentru că noi am încredințat fratelui nostru să aibă acces absolut! Noi aveam foarte mare încredere în fratele meu. Nici nu se pune problema. Din pensia mamei mele, ea își luma suma, în folosul ei”, a mai declarat Ana. (Sursa: https://spynews.ro/)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe