În Galicea bârfitorii administraţiei locale ar trebui să tacă! Gospodarii din comună îl vor realege pe Florin Mărăcine

duminică, 18 februarie 2024

Primarul Florin Mărăcine din Galicea a obținut o performanță notabilă, reușind să atragă o finanțare record de aproximativ 25,5 milioane de lei prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny.
Unul dintre proiectele cuprinse în planurile de finanțare ale Programului Național de Investiții „Anghel Saligny” vizează asfaltarea drumurilor de interes local pe o distanță totală de 7,3 kilometri, cu o valoare totală a proiectului de 10,5 milioane de lei. Până în prezent, lucrările au fost realizate mai mult de jumătate.
”Se lucrează la proiectul finanțat prin Anghel Saligny pentru asfaltarea drumurilor pe o lungime de 7,3 kilometri. Termenul de finalizare al lucrărilor va fi în primăvara acestui an, asta în funcție de condițiile meteo. Prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, avem și un proiect pentru înființarea canalizării în satele Brătia din Vale și Cocoru, precum și înființarea unei stații de epurare pentru satele Cremenari, Brătia din Deal, Brătia din Vale și Cocoru”, a declarat primarul localității Galicea.
Printr-un program de finanțare din PNRR, școlile din localitate vor fi dotate cu mobilier și echipamente IT. De asemenea, primarul localității Galicea, Florin Mărăcine, are un contract de finanțare prin AFM, prevăzând modernizarea iluminatului stradal. În localitate, se vor monta 324 de lămpi LED pe arterele principale. Pentru a asigura un iluminat stradal modern și eficient în întreaga localitate, primarul a depus și cel de-al doilea proiect în vederea finanțării.
Ca de obicei, în anii electorali, clevetitorii, în parte apropiaţi ai celor ce nu au făcut nimic notabil cât au condus localitatea, îi denigrează pe edilii eficienţi. Electoratul din Galicea nu mai poate fi însă păcălit. Gospodarii din comună îl vor realege pe Florin Mărăcine.

Traian GUMINSKI ()

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe