FOTO: Vicențiu Mocanu, candidatul AUR pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, și soția lui Cristina Spătar, nași de cununie în straie românești, de Dragobete

duminică, 25 februarie 2024

Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea, și soția lui Cristina Spătar, au fost nași pentru prima oară, de când s-au căsătorit, sâmbătă, 24 februarie 2024, chiar de Dragobete, la sora lui, la Craiova.

Pentru că Dragobetele este o sărbătoare a dragostei la români, atât nașii, cât și finii botezați, alături de nuntași, au îmbrăcat straie populare autentice.

Managerul general de la Verotherm, Vicențiu Mocanu câștigă notorietate în județul Vâlcea, cunoscut fiind pentru susține dezvoltarea orașului și a județului și face lucruri concrete. Săptămâna trecută a venit cu o propunere lăudabilă și anume cu acordarea unui stimulent financiar pentru nou-născuți, la Râmnicu Vâlcea.

Omul de afaceri a fost numit joi, 30 noiembrie 2023, pe scena unei neîncăpătoare săli a Casei Sindicatelor, drept candidatul Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) la funcția de primar al Municipiului Râmnicu Vâlcea chiar de către liderul național al formațiunii, deputatul George Simion. Managerul general de la Verotherm este primul candidat la funcția de primar anunțat de formațiune.

Vicenţiu Mocanu a declarat că s-a alăturat AUR pentru a reda comunităţii locale valorile pe care le-a pierdut din cauza incompetenţei, neştiinţei şi relei-credinţe.

Sursa: jurnalulolteniei.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe