Elev agresat de un coleg la Liceul Pedagogic din Ramnicu Valcea! Al treilea incident in care este implicat acelasi elev! Se va musamaliza din nou cazul?!

joi, 1 februarie 2024

“La data de 30 ianuarie a. c., polițistii din cadrul Biroului siguranță școlară si Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați de către directorul unui liceu din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că un elev ar fi fost agresat fizic de un coleg.

Astfel, în data de 30 și 29 ianuarie a. c.,un elev de clasa a VIII a ar fi fost lovit de către un coleg peste mână.

Polițiștii au înregistrat în dosar penal în care se vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de <lovire sau alte violențe>”.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea spune că unul dintre agresori este vizat și într-o altă anchetă. La începutul anului şcolar s-ar fi dus, împreună cu un coleg, la elevii dintr-o clasă de a III-a şi ar fi mimat scene cu conotaţii sexuale în fața lor, obligându-i și pe cei mici să-i imite.

Protagonistul principal al acestui eveniment este acelasi elev implicat in alte doua evenimente negative la Liceul Pedagogic din Ramnicu Valcea. Conducerea scolii si ISJ Valcea vor aplica regulamentele scolare! Mama elevului este cadru didactic, iar tatal - un om de afaceri local, cu conexiuni in lumea politica si administrativa a județului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe