Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea: Așa cum am promis, mini-centura ocolitoare a Râmnicului intră în modernizare! / Video

luni, 19 februarie 2024

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a vorbit, într-o postare pe Facebook, despre un proiect pe care l-a promis locuitorilor și care se va realiza într-un timp cât mai scurt.

"Așa cum am promis,

Mini-centura ocolitoare a Râmnicului intră în modernizare!

Am semnat astăzi contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare a DJ 703 L, varianta optimă de ocolire a DN 7, pe porțiunea Călimănești - Râmnicu Vâlcea.

Drumul, în lungime de cca 12 km, porneşte din orașul Călimănești – Jiblea Veche (DJ 703G) și se continuă pe teritoriul comunei Dăești, până în satul Fedeleșoiu, la intersecția cu DJ 703F.

Valoarea contractului de proiectare și execuție a lucrărilor este de 32.876.211,41 lei (cca 6,6 milioane euro), finanțarea fiind asigurată prin PNI „Anghel Saligny” și din buget local.

Trei luni va dura proiectarea și 24 de luni execuția lucrărilor.

Prin proiect, pe lângă asfaltarea platformei drumului, se vor reabilita cele 7 poduri aflate pe traseu, se vor amenaja podețe de acces către proprietăți, rigole betonate și altele, astfel încât să avem un drum modern, de la un capăt la altul.

Îi urez spor la treabă constructorului, iar vâlcenilor din această zonă le cerem scuze anticipat pentru disconfortul creat de execuția lucrărilor", a spus președintele CJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe