Produsele Annabella au ajuns la târgul Fancy Food Show în Las Vegas! Produsele Râureni au continuat să cucerească lumea și în 2023, ajungând în peste 25 de țări!

miercuri, 24 ianuarie 2024
Astăzi este ultima zi în care ne găsiți la târgul Fancy Food Show în Las Vegas, Booth #1145 - standul Max's Imports!
Ce onoare să fim ambasadorii gusturilor românești în SUA. Am adus cu noi tradiția, calitatea și inovația - esența României. 🌟 Suntem prezenți la târg cu gama noastră Râureni Dulce fără dulce, o selecție de produse, dulcețuri și compoturi fără zahăr adăugat, îndulcite natural cu suc de mere, cu etichete adaptate pentru a se integra perfect pe rafturile americane.🫐 🍑
Alături veți găsiți și produsele Livada, marcă proprie a partenerului nostru din SUA creată special pentru a aduce gusturile noastre autentice pe piața americană, sub semnătura de calitate Râureni.
Vă așteptăm și astăzi să descoperiți și să vă îndrăgostiți de aroma tradiției noastre! 🍒🍓

Produsele Râureni au continuat să cucerească lumea și în 2023, ajungând în peste 25 de țări! 🍒🌍 Ne mândrim că am adus o bucată din România în atâtea colțuri ale lumii, iar prezența noastră de anul acesta, cu un stand propriu la târgul Anuga a marcat o etapă importantă, fiind o oportunitate de a duce gustul natural Râureni pe scena globală a industriei alimentare.

Unde altundeva v-ați dori să găsiți produsele Râureni? Sau, dacă sunteți deja printre norocoșii care s-au bucurat de gustul autentic de acasă, spuneți-ne în ce colț al lumii vă aflați!

ANNABELLA (https://www.facebook.com/Cu.drag.Raureni)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe