ZIUA NAȚIONALĂ, CELEBRATĂ LA CĂLIMĂNEȘTI PRIN DEPUNEREA DE COROANE LA MONUMENTELE EROILOR

vineri, 1 decembrie 2023

 

Cu profund respect și recunoștință, astăzi, de Ziua Națională a României, prin gestul solemn al depunerii de coroane la monumentele eroilor din localitate, Primăria orașului Călimănești prin prezența domnului primar, Florinel Constantinescu, a onorat sacrificiul și devotamentul celor care și-au dedicat viața pentru țară.

Această zi marchează nu doar un eveniment din istoria noastră, ci și angajamentul nostru continuu de a perpetua valorile pentru care strămoșii noștri au luptat și au sacrificat atât de mult.
Ziua Națională este un prilej de reflecție asupra drumului parcurs ca națiune și asupra legăturii noastre strânse cu trecutul nostru eroic.

Depunerea de coroane la monumentele eroilor din localitate de către administrația locală este o expresie profundă a recunoștinței și respectului față de aceste valori fundamentale. Acest gest nu doar onorează memoria celor căzuți ci și reafirmă importanța păstrării și promovării acestor idealuri în viața noastră de zi cu zi.

Astăzi, mai mult decât oricând, este esențial să ne reamintim și să apreciem sacrificiul celor care au luptat pentru drepturile și libertățile noastre.

Sărbătorirea Zilei Naționale este o oportunitate de a aduce în prim plan unitatea noastră ca națiune, subliniind importanța colaborării și solidarității în continuarea construirii unui viitor mai bun pentru fiecare român.

La mulți ani, România!

Să continuăm să apreciem și să promovăm valorile și spiritul acestui popor minunat în fiecare zi!

Primăria Orașului Călimănești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe