Ștefan Vuza: De 1 Decembrie, angajații Chimcomplex arborează steagul României pe cele mai înalte vârfuri ale lumii!

vineri, 1 decembrie 2023

 

Ștefan Vuza, președinte Chimcomplex: "Într-o lume în care mulți au uitat să fie români, noi, cu voința și dedicarea noastră, vrem să facem diferența! La multă viață în ani, România!"

Eveniment de prestigiu pe platforma chimică Râmnicu Vâlcea! La 1 Decembrie 2023, se împlinesc 5 ani de când omul de afaceri Ștefan Vuza a realizat cea mai importantă și îndrăzneață achiziție din țara noastră. România împlinește 105 ani, iar Compania Română de Chimie (CRC) sărbătorește 5 ani de existență.

Pentru a marca aceste momente importante, Ștefan Vuza a dorit să realizeze ceva remarcabil, unic: mai multe echipe de români, formate din iubitori ai muntelui, peste jumătate din ei fiind angajați Chimcomplex, vor urca pe cele mai înalte vârfuri montane, pentru a sărbători 1 Decembrie. Primim informația cu mare entuziasm că, astăzi -pe 1 decembrie - în măsura în care starea vremii va fi favorabilă, chimiști, ingineri, achizitori, oameni din producție de pe ambele platforme vor arbora steagurile României și ale companiilor românești participante pe cele mai înalte vârfuri ale lumii. Cinste lor!

Concret, o echipă de 30 de angajați Chimcomplex intenționează să fluture astăzi steagul național de pe cel mai înalt vârf din România, Vf. Moldoveanu, la 2544 de metri, iar 5 români, în frunte cu Ștefan Vuza – Președintele Chimcomplex, ajung pe Aconcagua, cel mai înalt vârf al Americii de Sud, Americii de Nord, Emisferei Sudice cât și cel mai înalt vârf din lume după lanțul Himalayan. Expedițiile au loc cu sprijinul profesionist al Federației Române de Turism Sportiv (FRTS).

În plus, alte companii antreprenoriale românești și asociații susțin inițiativa și vor arbora steagul României în Alpii Austrieci și Kilimanjaro.

Întrebat de ce face toate acestea, Ștefan Vuza a raspuns cu fermitate și demnitate:  Pentru că avem un "munte de respect" pentru țara care ne-a dat totul! Într-o lume în care mulți au uitat să fie români, noi, cu voința și dedicarea noastră, vrem să facem diferența. Suntem mândri să fim parte dintr-o istorie de succes în industria românească, iar această expediție este o modalitate unică de a sărbători nu doar realizările noastre, ci și cei 105 ani de existență a Mândrei Românii.

Chimcomplex a reușit să depășească toate obstacolele și s-a transformat într-un lider autentic al industriei chimice românești. Cu 70 de ani de la inaugurarea combinatului Chimcomplex Borzești și 5 ani de când Ștefan Vuza a achiziționat activele Oltchim și a salvat combinatul de la faliment, compania a devenit un lider de necontestat al industriei chimice naționale!Chimcomplex se concentrează acum pe consolidarea rezultatelor pozitive și integrarea în economia circulară europeană.

Această expediție simbolizează forța, determinarea și capacitatea Chimcomplex de a depăși orice obstacol, indiferent cât de înalt sau dificil ar fi. Președintele Ștefan Vuza vrea să creeze o mișcare de spijin pentru alte companii antreprenoriale românești care pot și își doresc să se dezvolte.

 

La mulți ani, România și celor ce simt și gândesc românește! La mulți ani împreună!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe