Sparle si soparle, 07.12.2023

joi, 7 decembrie 2023
  • „Cunoscuta” doamnă Alexandrina Pătran, numită administrator la societatea Piețe Prest SA. Concret, zilele trecute a avut loc Adunarea Generală a Acționarilor la SC Piețe Prest SA, conform prevederilor din Legea nr. 187/2023 pentru modificarea și completarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, pentru numirea administratorului provizoriu la această societate, pe o perioadă de maximum 5 luni. Numirea administratorului provizoriu de către Adunarea Generală a Acționarilor de la SC Piețe Prest SA s-a făcut conform propunerii prezentate de acționarul unic, Primăria Râmnicului, respectiv Alexandrina Pătran. Proiectul contractului de mandat pentru administratorii neexecutivi este cel avizat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 247 din 19 octombrie 2021.

 

  • Din salariile de la Primăria comunei Boișoara, edilul Mihai Săndulache a ridicat anul trecut suma de circa 60.000 lei, iar soția lui 22.000 lei, plus cei 12.500 lei din subvențiile APIA. Potrivit declarației de avere, Mihai Săndulache mai deține patru terenuri intravilane sau forestiere în suprafață totală de peste 20.000 mp pe lângă cele două case de locuit, toate în Boișoara, primite bineînțeles sub formă de „moștenire”. Primarul din Boișoara mai este fericitul posesor a trei autoturisme (Dacia 1304, Skoda Fabia și Kia Sportage).

 

  • Varianta de ocolire a orașului Horezu, tot mai aproape de realizare! CNAIR, în calitate de beneficiar și Ministerul Transporturilor și Infrastructurii au convenit încheierea contractului de finanțare nr. 262 pentru proiectul „Elaborare Studiu de fezabilitate Varianta de Ocolire Horezu”, în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare: Dezvoltarea unui sistem de transportmultimodal, de calitate, durabil si eficient, Obiectiv Specific 1.1 Apel de proiecte pentru Dezvoltarea infrastructurii rutiere - sprijin pregatire proiecte de investitii, Operațiunea - Creșterea accesibilitatii zonelor cu o conectivitate redusa la infrastructura rutiera a TEN-T. Valoarea totală a proiectului este de 902.152 lei și va fi finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Sparle si soparle, 07.12.2023”

  1. In timp ce lucratorii Piete Prest lucreaza sau mai mult stau , sint alei de acces unde ramnicenii isi rup picioarele. Concret , in data de 01 decembrie a.c. cind sase verzi curatau strada Praporgescu - in zona restaurantelor OQ - , pe aleea Olanesti, in dreptul blocului 10 , unde frunzele si florile de tei sint depuse in strat apreciabil, care , umectate de desele ploi cazute , s-au transformat intr-o mizga ingrozitoare , la data pomenita , o doamna in virsta a cazut in dreptul scarii B a blocului, dupa ce a coborit scara , de putea sa nu se mai ridice. Si asa , lovitura a fost serioasa. Cine raspunde de aceasta activitate de curatenie in zona respectiva , ar trebui sa dea socoteala , pentru ca , cu doamna care tipa nu se poate intelege nimeni. Istericalele ar trebui sa le faca acasa nu la serviciu. Aude cineva?

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe