Sparle si soparle, 04.12.2023

duminică, 3 decembrie 2023
  • La evenimentul AUR au fost prezente foarte multe sageti, personaje trimise de alte partide sa ia pulsul AUR-ului de la Valcea. Nu aveam, spre exemplu, cum sa nu-l remarcam pe Ionut Nuica, consilier local PER - in functie, care avea atarnat la gat un mare ecuson, pe care scria: ORGANIZATOR, adica baiatul este deja membru AUR. Interesant este faptul ca tocmai a primit o functie de bos la Piete Prest, institutie din subordinea Primariei Ramnicului, de la primarul Mircia Gutau. Acum, sincer, cui credeti ca ii va fi loial Nuica? Lui Gutau sau lui Viky Mocanu? Am remarcat in sala si oameni de afaceri - PER si PSD - ipochimeni care au primit lucrari de milioane de euro de la Mircia Gutau si Constantin Radulescu. Ce cautau acolo? L-am observat si pe nasul primarului Mircia Gutau, Ion Georgescu (zis Ninel). Au simtit miros de cascaval public, in perspectiva alegerilor locale, cand AUR va intra sigur in CL Ramnicu Valcea, CJ, dar si in foarte multe consilii locale din judet. Oricum, indivizii sunt genul care au stat mai mereu cu fundul in mai multe barci!

 

  • Doar două jucătoare de la SCM Râmnicu Vâlcea au fost convocate la echipa națională de handbal prezentă la Campionatul Mondial: Daciana Hosu și Alicia Gogîrlă. La Campionatul Mondial de handbal, România face parte din grupa E, alături de Danemarca, Serbia și Chile. Primele trei clasate se vor califica în Grupa Principală a competiției. Marele obiectiv al fetelor noastre la turneul final mondial este o clasare între primele 7 locuri: ar primi dreptul de a participa la turneele preolimpice, iar calificarea la Jocurile Olimpice 2024 Paris este marele vis din tabăra noastră.

 

  • Zilele trecute, Guvernul a aprobat declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Autostrada Sibiu-Piteşti” (secţiunea 3 Cornetu-Tigveni), necesare pentru realizarea „Ecoductului Călineşti”, din comuna Racovița. S-a mai aprobat amplasamentul și declanşarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe raza lucrărilor la autostrada Sibiu-Piteşti - Secțiunea 3 Cornetu - Tigveni, necesare pentru realizarea „Ecoductului Călinești”. Suma aferentă despăgubirilor se ridică la 114.400 lei, pentru un număr de două imobile cu o suprafață de 14.143 de metri pătrați de teren, situată pe raza localității Racovița, județul Vâlcea. Lotul 3 Tigveni - Cornetu (37 km) este cel mai lung lot de pe A1, iar lucrările efective ar urma să înceapă în primăvara anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe