Sistemul de Garanție-Returnare (SGR), implementat și de compania Annabella, în prezența ministrului Mediului

duminică, 3 decembrie 2023

 

Zilele trecute, ministrul Mircea Fechet a vizitat unul dintre magazinele Annabella din Râmnicu Vâlcea, care a pus deja în funcțiune echipamentele de preluare prin care se alătură efortului comun care va poziționa România pe o poziție de leadership european în protecția mediului și gestionarea ambalajelor.

Annabella este o companie 100% românească din domeniul retailului care operează reţeaua de magazine cu acelaşi nume și a raportat pentru anul trecut o cifră de afaceri de aproape 500 de milioane de lei, în creştere cu peste 20% faţă de 2021.

Reţeaua de magazine originară din Râmnicu Vâlcea a mers pe un model de dezvoltare regional. Astfel, compania are unităţi în Argeş, Olt, Gorj şi în Vâlcea. Anul acesta a intrat şi în Dâmboviţa prin preluarea Best Market - unul dintre cele mai cele mai cunoscute şi respectate branduri din comerţul alimentar local cu care împărtășește o viziune comună asupra valorilor în afaceri.

„Responsabilitatea față de un viitor curat este profund conștientizată de către fiecare angajat Annabella. În activitatea zilnică a rețelei, ambalajele colective ale produselor comercializate, fie ele din hârtie, sticlă sau pastic, sunt colectate și depozitate special pentru a fi reciclate. Am  fost asigurat de faptul că protejarea mediului înconjurător este un proiect de maximă importanță și cu desfășurare permanentă pentru Annabella, care pune în centrul atenției clientul și ale cărei valori se completează perfect cu misiunea, devenind fundamentul pe care își construiesc încă de la începuturi activitatea”, a subliniat Mircea Fechet.

Fondatorii brandului au deschis primul magazin in 1994, iar de atunci au extins afacerea, oferind mereu un sortiment bogat de produse proaspete. Compania deține si fermă proprie pentru a asigura calitatea produselor comercializate. Annabella se concentrează pe retailul modern și investește în dezvoltarea conceptului său de magazine, aducând mereu inovație pe piața din România.

Tot anul acesta, compania a inaugurat Annabella Retail Park, dezvoltat sub un concept de tip family center, în localitatea Horezu din județul Vâlcea, care a atras peste 10.000 de vizitatori în primele zile de la deschidere. Investiția are la baza dorința companiei de a răspunde nevoii pieței locale de diversitate și de acces rapid la comerțul la standarde moderne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe