Balul Primariei, 2023: Sa fii om e lucru mare, sa fii domn e o intamplare! Nu-i asa, domnule Mircia Gutau?!

duminică, 10 decembrie 2023

La ora la care scriem aceste randuri, se desfasoara Balul Primariei Ramnicului. Aglomeratie mare de VIP-uri locale, reunite la invitatia primarului Mircia Gutau. Se mananca bine, se danseaza, se asculta muzica, toate bune si frumoase, la un bal burgez, plin de fite, care nu mai are nicio legatura cu balul gandit si pus in scena pentru prima data de aristocratul primar Sorin Zamfirescu. La balul de-acum organizat de madam Madalina Avramoiu au fost invitate persoane de toate felurile, din toate domeniile si culorile, cam cum au vrut muschii ei de mare organizatoare. Normal ca Mircia Gutau i-a dat unda verde sa fie mare maestra de ceremonii!

In grandoarea lui de moment, de mare primar cosmic, Gutau nu a invitat absolut niciun ziarist la bal, mergand pe premisa, probabil, ca jurnalistii sunt chiflari si nu-si permit sa plateasca taxa de 700 lei pentru acces la maretul bal! Era o chestiune de bun simt, de minima eleganta, sa fie invitata si presa! Un semn de normalitate si decenta! Si anul trecut s-a intamplat la fel, Mircia Gutau, mai nou - maestrul tiktok-ului, a tratat presa cu partea dorsala, cam la fel cum a procedat si la festivalul de asta-vara - We Love Music! Gutau s-a cam ajuns, se crede cu sacii in caruta electorala si de aceea isi permite sa se comporte ultra-mizerabil cu presa, care l-a ajutat ani la rand sa-si prezinte activitatile si, de ce sa nu o spunem, sa ramana in functia de primar, atunci cand au fost alegeri! Aceeasi presa care l-a sustinut si in perioada de trista amintire, cand multi dintre pupincuristii de soi, invitati acum la bal, nu mai dadeau doi bani pe el! Sa fii om e lucru mare, sa fii domn e o intamplare! Nu-i asa, domnule Gutau?!

Dezamagitoare atitudinea sfidatoare a lui Mircia Gutau fata de presa locala! Urmeaza un an electoral si atunci va avea si presa locala ocazia sa-i raspunda candidatului Gutau! In rest, sa dansati bine la Bal si... pofta buna!

Tiberiu Pirnau

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe