ANTREPRENORII ROMANI STRANG RANDURILE – Se lanseaza Organizatia Oamenilor de Afaceri din Alianta pentru Unirea Romanilor. Oamenii de afaceri Mohammad Murad si Vicentiu Mocanu vor fi presedintele, respectiv vicepresedintele forului. Liderul AUR George Simion: „Evenimentul va fi structurat pe urmatoarele directii de lucru: Productie, Turism, Agricultura, Constructii, Servicii, IT”

miercuri, 6 decembrie 2023

Oamenii de afaceri romani trebuie sa constientizeze necesitatea protejarii capitalului autohton. De aceea, Alianta pentru Unirea Romanilor – condusa de George Simion (foto 1 dreapta) – lanseaza Organizatia Oamenilor de Afaceri din AUR.

Forul il va avea ca presedinte pe antreprenorul Mohammad Murad, in timp ce omul de afaceri Vicentiu Mocanu (foto 1 stanga) va fi vicepresedinte. Mocanu – care va activa in calitate de coordonator regional pentru opt judete al Organizatiei Oamenilor de Afaceri – a fost desemnat oficial, la 30 noiembrie 2023, drept candidatul AUR pentru functia de primar in Ramnicu Valcea - anunță luba.ro

Evenimentul de lansare – destinat nu doar membrilor partidului, ci tuturor celor interesati, in special antreprenorilor romani – va avea loc in 15 decembrie 2023, incepand cu ora 11:00, la Sala Unirii din Parlamentul Romaniei.

Presedintele AUR George Simion a declarat (vezi facsimil):

Acest demers al AUR marcheaza un pas important in directia sustinerii dezvoltarii capitalului romanesc. AUR isi propune sa devina un aliat de nadejde pentru mediul de afaceri din Romania, oferind solutii concrete si eficiente pentru provocarile cu care se confrunta antreprenorii. Ne dorim sa participe la lucrarile conferintei si sa isi aduca aportul la declaratia finala care va fi lansata cu aceasta ocazie, nu doar membri AUR, ci si antreprenori care nu fac parte din formatiune. Evenimentul va fi structurat pe urmatoarele directii de lucru: Productie, Turism, Agricultura, Constructii, Servicii, IT si altele. Organizatia Oamenilor de Afaceri din AUR va functiona ca un catalizator pentru dezvoltarea economica a Romaniei, promovand politici care favorizeaza investitiile, inovatia si cresterea economica durabila. De asemenea, organizatia va avea un rol activ in elaborarea de propuneri legislative care sa stimuleze mediul de afaceri. AUR isi propune sa creeze un cadru favorabil pentru dezvoltarea afacerilor, sa stimuleze antreprenoriatul si sa protejeze interesele oamenilor de afaceri romani. Prin aceasta initiativa, partidul isi reafirma angajamentul de a contribui la dezvoltarea economica a Romaniei si de a sustine capitalul romanesc. Prin lansarea Organizatiei Oamenilor de Afaceri, AUR isi propune sa devina un partener de incredere pentru oamenii de afaceri din Romania. AUR invita toti antreprenorii sa se alature acestui demers si sa contribuie la construirea unui mediu de afaceri puternic si competitiv”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe