Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea, l-a depășit pe liberalul Virgil Pîrvulescu în sondaje

marți, 21 noiembrie 2023

AUR este un partid în creștere vizibiă, iar oameni își pun mari speranțe în liderul național. Pe plan local George Simion, un politician cu fler, a convins un om de afaceri tânăr și de succes să încerce să devină primar. Vicențiu Mocanu l-a depășit la începutul săptămânii pe Virgil Pîrvulescu în intenția de vot.

Sondajul a fost efectuat, în ultimele zile ale lunii octombrie, pe un eșantion reprezentativ și a constat în două întrebări. Prima se referea dacă cel chestionat vrea să-l voteze pe primarul în funcție sau preferă un alt candidat, iar în cazul în care spunea că preferă un alt candidat i se puneau în față patru posibile variante: Virgil Pîrvulescu, Romeo Rădulescu, Andrei Gheorghiu și Vicențiu Mocanu - scrie publicația evenimentvalcean.ro
Dintre candidați, Vicențiu Mocanu are cea mai mare capacitate de creștere, neocupând o funcție în prezent sau trecut în administrație și neintrând încă oficial în o precampanie electorală declarată.
Situarea sa peste un cunoscut gargaragiu politic precum Virgil Pîrvulescu, declarat candidat al unui partid aflat la guvernare, este un real succes pentru tânărul om de afaceri și politician AUR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe