Sparle si soparle, 23.11.2023

joi, 23 noiembrie 2023

 

  • În lipsă de alte activități, fostul premier Ludovic Orban bate țara în lung și în lat, în speranța că va strânge capital electoral. Duminică, 26 noiembrie 2023, la sala Filarmonicii Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea, vor avea loc alegeri la Partidul Forța Dreptei Vâlcea. Evenimentul se va „bucura” de prezența președintelui național Ludovic Orban, cât și a altor membri marcanți ai formațiunii. Filiala Vâlcea a fost, până de curând, condusă interimar de către controversatul afacerist Traian Dobrinescu (membru al Uniunii Scriitorilor din România), ce va fi „ales” de plen, oficial și statutar, să conducă destinele politice ale Partidului Forța Dreptei Vâlcea.

 

  • Fratii Nuica de la AUR incearca sa-i puna bete in roate omului de afaceri Vicentiu Mocanu, candidatul AUR la Primaria Ramnicului. Nuica de la Piete Prest a imbracat tricoul AUR, dar el ramane, trup si suflet, atasat primarului Mircia Gutau.

 

  • Marți seara, cei cinci lideri sindicali din serviciile de Ambulanţă (printre care și Alexandru Comănescu de la Vâlcea), care au intrat în greva foamei, nemulţumiţi de faptul că Legea pensiilor nu recunoaşte condiţiile de muncă dificile din sistem, au renunțat la protest, după ce s-au întâlnit cu premierul Marcel Ciolacu şi cu ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, anunță vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea. El a adăugat că, în urma discuţiilor, reprezentanţilor celor de la Ambulanţă au decis să renunţe la greva foamei. Şi sindicaliştii Federaţiei Sănătatea au anunţat, marţi, că sunt profund dezamăgiţi şi lezaţi grav în drepturile lor de noua lege a pensiilor, întrucât amendamentele justificate ale salariaţilor nu au fost luate în seamă, fiind respinse în Camera Deputaţilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe