George Simion vine din nou la Râmnicu Vâlcea, să-l susțină pe candidatul AUR la Primăria Râmnicului, Vicențiu Mocanu

marți, 21 noiembrie 2023

George Simion vine din nou la Râmnicu Vâlcea, să-l susțină pe candidatul AUR la Primăria Râmnicului, Vicențiu Mocanu. Deputatul George Simion, liderul AUR, va fi prezent de Sfântul Andrei în municipiul Râmnicu Vâlcea, joi, 30 noiembrie 2023, la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde va avea loc “Regionala Vâlcea – Prezentarea listei de candidați a Alianței pentru Unirea Românilor în vederea Alegerilor din 2024 pentru Parlamentul European”. Evenimentul va fi organizat de Vicențiu Mocanu (VeroTherm), coordonatorul regional AUR pentru opt județe (Oltenia, Argeș, Dâmbovița și Teleorman).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “George Simion vine din nou la Râmnicu Vâlcea, să-l susțină pe candidatul AUR la Primăria Râmnicului, Vicențiu Mocanu”

  1. Multi veniti , putini alesi. AUR este astazi o adunatura de interesati sa ajunga la ciolan dar , fara a avea cunostintele necesare de a fi buni conducatori.
    Una este sa faci bani , una sa hii un bun gospodar. Majoritatea celor prezenti sint fripturisti de frunte care au lins clantele pe la toate partidele si cind au luato in bot au fugit ca sobolanii.
    Viitorul va confirma ceea ce spun acum. Fara calitate nu mai existi astazi. ROMANII S-AU DESTEPTAT , PIGMEILOR!

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe