Buican (PNL) vrea să-l dea pe Rădulescu (PSD) pe mâna... DNA: „Grupul infractional care conduce județul Vâlcea folosește banii publici în interes personal și de grup!”

joi, 9 noiembrie 2023

„Grupul infractional care conduce județul Vâlcea folosește banii publici în interes personal și de grup. Fac publică intenția mea de a face o plângere la DNA, președintelui Consiliului, consilierilor PSD și PER pentru ca folosesc fondurile publice pentru a atrage primari de la alte partide spre PSD. De-a lungul timpului am menționat public faptul că Rădulescu Constantin distribuie fonduri primăriilor unde rude și prietenii săi au contracte de lucrări și de prestări servicii”  susține președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican.

”Dacă aș fi președintele național al PNL aș rupe acum această alianță de guvernare cu PSD. Le-am spus mereu colegilor liberali că orice guvernare PSD este dezastruoasă pentru România și în experiența mea politică am văzut câteva guvernări PSD care au au fost catastrofale. Singura parte bună a prezenței noastre la guvernare este aceea că nu s-au atins de pilonul II, nu au mărit dividendele, nu au introdus impozitul progresiv, neafectând cota unică. Dacă nu eram noi, mediul privat era taxat de guvernarea Ciolacu. Ceea ce se anunță acum prin ordonanța austerității, eu le-am spus din primăvară colegilor nostri. Va fi un bir pe clasa privată, se vor muta cheltuielile pe anul viitor, în speranța că așa vom salva deficitul. Un calcul prost”, a mai spus Buican.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe