Baschetbalistii de la CS Vâlcea, o nouă înfrângere pe teren propriu. Așa se întâmplă când un pokerist conduce o echipă de baschet!

luni, 20 noiembrie 2023

Antrenorul Cristian Achim s-a întors acasă şi a evoluat pentru prima dată în compania unei echipe din oraşul natal. Bihorenii s-au impus la Râmnicu Vâlcea, pe terenul celor de la CS Vâlcea, cu 90-74.

Jocul a fost controlat cu autoritate de trupa orădeană, care a început partida cu Neal, Richard, Pearson, Tarolis şi Baciu. CSM CSU a pus stăpânire pe meci încă din start şi la un moment dat conducea cu 17-0. În cele din urmă, primul sfert s-a încheiat cu 23-9 în favoarea roş-albaştrilor - noteaza ebihoreanul.ro

În sfertul secund, Donatas Tarolis a ieşit la rampă, iar Oradea a continuat să se distanţeze. Astfel, în pauza mare s-a intrat cu scorul de 51-26 pentru vicecampioni.

La o astfel de diferenţă, sfertul III a adus o anumită relaxare în echipa bihoreană, până când antrenorul Cristian Achim a solicitat time-out, iar reacţia a fost pe măsură, în special Erick Neal remarcându-se în aceste minute. CSM CSU a intrat în ultima pauză cu un avantaj de 22 de puncte, scor 74-52.

În disputa de la Râmnicu Vâlcea, Erick Neal a înscris cele mai multe puncte pentru CSM CSU, 23, în timp ce Donatas Tarolis a marcat şi el 15, iar Nijal Pearson a contribuit cu 10 puncte.

De la gazde, Stepaun Branch a fost cel mai eficace, cu 16 puncte, în timp ce Zoran Paunovic a înscris 14 puncte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe