Protecția Consumatorilor: Amenzi și oprirea temporară a prestării serviciilor la Kaufland Râmnicu Vâlcea

miercuri, 18 octombrie 2023

” CJPC VÂLCEA a efectuat acțiuni de control în cele două locații Kaufland din municipiul Râmnicu Valcea. Au fost încheiate două procese verbale de constatare a contravențiilor prin care s-au aplicat două amenzi în valoare de 8000 lei și un avertisment. Inspectorii au dispus măsuri de oprire temporara a prestării serviciilor și de oprire definitivă de la utilizare si comercializare materie primă și produse in valoare de peste 2000 lei, la o unitate Kaufland Grill.
Deficiente: folosirea unor agregate frigorifice neigienizate corespunzător, cu ventilatoarele din interior cu depuneri de praf și mizerie; depozitarea produselor alimentare în lăzi de plastic necurățate, cu urme de grasime; conditii igienico-sanitare necorespunzătoare:paviment murdar, acoperit cu cartoane îmbibate în ulei, colectarea necorespunzătoare a deșeurilor în saci de plastic agățați de mobilier si in cutii de carton fara capac, prezenta muștelor, în blocul alimentar, atât în încăpere cât și pe preparate; folosirea unor produse alimentare fără a avea menționata data deschiderii si valabilitatea dupa deschidere. În urma verificărilor măsurilor dispuse s-a constatat faptul că deficiențele au fost remefiate” – menționează Protecția Consumatorului într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Protecția Consumatorilor: Amenzi și oprirea temporară a prestării serviciilor la Kaufland Râmnicu Vâlcea”

 1. Daca se adevereste asa ceva , cosmelia trebuie inchisa pe veci. Cit despre inselat sint campioni absoluti. Pina si cintarele lor ii devoaleaza pentru ca , cele de la galantar arata mult mai mult decit cele unde se efectueaza plata.
  Bai , voi sinteti nemti , sau nesimtiti?
  Sa va fie rusine daca ati ajuns sa furati de la cei care primesc 25% din salariul unui german. La bulau cu voi si pe centura , firati ai dracului de jeguri.

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • PARTENERI MEDIA

 • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe