CHARLIE OTTLEY SE ÎNTOARCE LA VÂLCEA PENTRU FILMĂRI ÎN PARCUL NAȚIONAL BUILA-VÂNTURARIȚA

joi, 26 octombrie 2023

Charlie Ottley este un jurnalist britanic, regizor și prezentator de televiziune, cunoscut pentru documentarele sale despre natură și cultură. Ottley a devenit cunoscut în România pentru seria sa de documentare „Wild Carpathia”, care explorează regiunea munților Carpați și promovează turismul în această zonă.

Proiectul „Oltenia de sub Munte”, care aparține Asociației Kogayon, a anunțat că au început filmările pentru un film dedicat alături de jurnalistul britanic Charlie Ottley. Din câte au declarat administratorii proiectului, filmul va fi gata în 2024 - anunta impactreal.ro

Am început filmările și producția pentru un film dedicat Olteniei de sub Munte cu echipa lui Charlie Ottley.

Prin acest film, care va fi gata în mai 2024, vom arăta diversitatea fantastică a teritoriului geoparcului: patrimoniu natural și cultural local, oamenii locului și creațiile lor autentice.

Au transmis organizatorii proiectului „Oltenia de sub Munte”.

Autorul Charlie Ottley a mai fost în Vâlcea în prima parte a acestui an, unde a făcut o vizită la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanu”. Acesta a fost primit de managerul instituției, Remus Grigorescu, și de alți membri din conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe