Un om de afaceri va solicita de la Primaria Ramnicu Valcea DESPAGUBIRI DE 500.000 EURO LUNAR pentru blocarea unui PUZ!

duminică, 17 septembrie 2023

Arhitectul sef al municipiului Ramnicu Valcea, Petre Mihaila (foto), se opune dezvoltarii municipiului Ramnicu Valcea! Un om de afaceri va transmite in perioada urmatoare o plangere prealabila catre Primaria Municipiului Ramnicu Valcea, prin care solicita plata de despagubiri pentru prejudiciul creat prin refuzul nejustificat de a elibera un aviz necesar emiterii unei hotarari de aprobare a documentatiei de urbanism PUZ. La dosar exista toate avizele necesare aprobarii acestui PUZ, dar functionari din Primaria Ramnicului, in frunte cu arhitectul, blocheaza NELEGAL demararea investitiei, care ar aduce anual, la bugetul municipiului, sume importante necesare dezvoltarii orasului!

In acest dosar partea pagubita va angaja o cunoscuta casa de avocatura din Bucuresti, dar si avocati de prestigiu din Valcea.

Pe surse aflam ca se vor solicita 500.000 euro pentru fiecare luna de intarziere , prejudiciu justificat de cresterea preturilor la materialele de constructii si beneficiul nerealizat prin intarzierea investitiei. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe