Primarul Sasu și zeci de voluntari din Ocnele Mari s-au alăturat campaniei ”Let’s do it, România!”

duminică, 24 septembrie 2023

Campania  “Let’s do it, România”, cel mai mare proiect de implicare socială din România, care își propune curățarea deșeurilor din arealele naturale într-o singură zi, s-a desfășurat la Ocnele Mari și anul acesta. Zeci de voluntari, în frunte cu primarul Remus Sasu, s-au mobilizat și au strâns deșeurile din natură. Sigur, nu au avut multă treabă pentru că stațiunea Ocnele Mari este curată și bine gospodărită.

“<Let’s Do It!> este un îndemn. În limba română înseamnă <Hai s-o facem!>, să participăm fără nicio reținere, în acest context. Este numele unei acțiuni internaționale care se petrece la mijlocul lunii septembrie în peste 190 de țări din întreaga lume. Subiectul acestei acțiuni, la care participă de fiecare dată peste 15 milioane de voluntari, este curățenia localităților în care trăim. La Ocnele Mari, ne adunăm în fiecare an pentru a îndepărta gunoaiele de pe locurile publice. Am fost în anii trecuți, pe rând, la poalele dealului pe care se află cetatea Buridava, pe strada Lacurilor din Ocnița și pe valea Răului Sărat, în cartierul Lunca, ca să dau câteva exemple. De data aceasta, am luat la pas zona școlii, a parcului central și zona comercială din centru, inclusiv spațiul de parcare și drumul care urcă spre parcul de aventură.

Mulțumesc tuturor voluntarilor care ne-au fost alături, acum la fel ca în fiecare an, cu hărnicie și cu mult entuziasm!” – spune primarul din Ocnele Mari, Remus SASU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe