DEZMĂȚ PE BANI PUBLICI! Prefectul și subprefectul de Vâlcea și-au angajat fratele și soțul la... Prefectură!

vineri, 1 septembrie 2023

Conducerea Prefecturii Vâlcea, cu o singura exceptie, este COMPROMISA iremediabil! Cei doi habarnisti, marca PSD, de la conducerea Institutiei Prefectului Valcea, prefectul Mihai Oprea si subprefectul Florentina Calin, nu s-au multumit cu sinecurile politice personale si si-au conectat si RUDELE la banii publici, fara pic de RUSINE, chiar la institutia pe care o conduc. Anul acesta au fost angajati, prin transfer (rad si curcile!) la Prefectura Valcea, pe motive strict financiare: Dragos Calin, SOTUL subprefectului Florentina Calin, pe postul de consilier superior - direct la Corpul de Control al Prefectului (unii nu se mai satura, de parca ar manca cu zece guri!), iar al doilea angajat de lux la Directia Permise si Inmatriculari din subordinea Prefecturii Valcea - agent sef Florin Daniel Oprea, FRATELE PREFECTULUI DE VALCEA, Mihai Oprea! Acestea au fost principalele preocupari ale prefectului si subprefectului din Valcea: sa-si angajeze fratele, respectiv sotul - la institutia publica pe care o conduc! Ziarul de Valcea va sesiza Agentia Nationala de Integritate in legatura cu aceste cazuri FLAGRANTE de incalcare a legii, in opinia noastra. Pana una, alta: sa le fie RUSINE celor doi pesedisti de la Prefectura Valcea!

Apropo, suntem curiosi ce opinie are seful lor de la partid, Constantin Radulescu, in legatura cu actiunile (care pateaza imaginea PSD, in prag de campanie electorala!) celor doi ipochimeni de la Prefectura, pe care i-a sustinut si ii susține?!

Exceptia pe care am mentionat-o la inceputul articolului este subprefectul liberal Victor Stanculescu despre care aflam numai lucruri bune de la colegii din institutie!

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe