Cum îți poți crește plaja de clienți în scurt timp cu ajutorul unui magazin online?

miercuri, 27 septembrie 2023

 

Într-o eră a digitalului unde internetul mediază fiecare acțiune, nu se putea ca vânzările să nu cunoască o creștere accelerată prin exploatarea oportunităților online. e-Commerce-ul a cunoscut o dezvoltare fulminantă în ultimii ani datorită faptului că internetul reprezintă cel mai avantajos instrument de vânzări, atât timp cât este utilizat corect. Alege serviciile de creare magazin online cu easyCart și profită de o abordare completă și personalizată prin care să obții o creștere vizibilă a vânzărilor încă din primele săptămâni!

Cum îți creezi magazinul perfect nevoilor tale?

Chiar dacă ai cunoștințe tehnice sau de IT limitate, ai posibilitatea să pui bazele magazinului online ideal mai ușor decât ai crede. Platforma easyCart va face toată munca în locul tău, iar tu vei culege roadele acestei alegeri în maximum două săptămâni. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul easyCart, unde vei fi invitat să îți configurezi abonamentul după propriile nevoi și preferințe, urmând ca toate acestea să fie implementate într-un site optimizat către vânzări în următoarele 10-15 zile, după care vei putea începe să îl exploatezi.

 

Descoperă modalități rapide și eficiente de creștere a vânzărilor

Sfera digitalului îți poate servi drept piloni principali de susținere a afacerii tale pentru că există nenumărate aspecte pe care le poți valorifica în așa fel încât să îți atingi mai repede, mai ușor și mai sigur obiectivele de vânzări. Datorită modului în care easyCart abordează procesul de realizare a magazinelor online, poți beneficia încă de la început de strategii bine implementate prin care să cunoști o creștere masivă a vizibilității și a numărului de clienți totodată.

Strategii de marketing

Există foarte multe servicii de marketing digital de care poți profita în demersul de lansare și exploatare a noului tău magazin online, de la strategii SEO, Google Ads sau marketing afiliat. Cea din urmă variantă te aduce mai aproape de publicul tău țintă, prin promotori, care sunt reprezentarea clară a clientului ideal și care fac mai umană și onestă promovarea. Prin afiliere reușești să ajungi la o plajă mai mare de potențiali clienți și să crești traficul pe site, ceea ce îți va aduce mai multe vânzări într-un timp foarte scurt.

Optimizarea rețelelor sociale

Te poți folosi și de propriile rețele sociale ca principale canale de comunicare care, pe lângă faptul că sunt gratis și îți permit să ai control deplin asupra conținutului transmis, reușesc să devină principalul punct de legătură între companie și public. Prezența sinceră și constantă pe rețelele sociale îți aduce mai mult trafic pe site și te ajută să creezi conexiuni strânse cu vizitatorii, în așa fel încât să pui bazele unei comunități unite și active de clienți fideli.

Ce abonament să aleg?

easyCart a pregătit pentru tine mai multe opțiuni prin care să exploatezi noul site, fiecare dintre acestea având praguri diferite de preț. Dacă ai o afacere la început de drum și vrei să testezi eficiența vânzărilor online, o poți face optând pentru abonamentul de bază care costă doar 24 Euro lunar. Pornind de la acesta, vei putea avansa treptat, la oricare dintre upgrade-urile avansat, profesional și premium, fiecare aducându-ți noi funcții și integrări de marketing și vânzări. În cazul în care îți este dificil să iei o decizie între aceste opțiuni, poți apela oricând la serviciul gratuit de consultanță prin intermediul căruia să obții suport și ghidare din partea unui expert easyCart pentru a avea garanția alegerii ideale.

Profită din plin de avantajele pe care le poți obține prin crearea unui magazin online optimizat pentru vânzări cu ajutorul easyCart!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe