Chimcomplex a extins parteneriatul cu SCM Râmicu Vâlcea. Ștefan Vuza: „Să aducem mândrie orașului și țării”

marți, 5 septembrie 2023

 

Clubul de handbal feminin SCM  Râmnicu Vâlcea a anunțat luni că a încheiat un nou parteneriat cu Chimcomplex SA Borzești, principalul producător și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, specializat în polioli și clorosodice.

Odată cu noul sezon, SCM Rm. Vâlcea și Chimcomplex au semnat extinderea parteneriatului pornit la începutul acestui an, prin care compania devine unul dintre principalii sponsori ai echipei de handbal feminin - anunta prosport.ro

Ștefan Vuza: „Vom atinge performanțe notabile în handbal”

Alături de Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, are este principalul finanțator sunt acum ca sponsori principali Consiliul Județean Vâlcea și Chimcomplex SA Borzești, companie care a preluat în 2018 o parte din activele SC Oltchim SA.

„Această alianță solidă nu reprezintă doar o investiție în sport, ci și o investiție în viitorul comunității noastre. Suntem încrezători că împreună cu SCM Rm. Vâlcea vom reuși să atingem performanțe notabile în handbal și să aducem mândrie orașului și țării noastre”, a declarat Ștefan Vuza, președinte al Chimcomplex.

Cu un buget mărit, SCM Râmnicu Vâlcea își propune pentru actualul sezon revenirea în cupele europene și o clasare pe podium în Liga Florilor.

Ștefan Vuza
Ștefan Vuza

Florin Verigeanu: „Să ajungem pe culmile atinse de Oltchim”

Team managerul secției de handbal de la SCM Râmnicu Vâlcea, Florin Verigeanu speră ca echipa să răsplătească sponsorii și fanii prin rezultate.

„Suntem bucuroși că parteneriatul cu Chimcomplex continuă la un nivel superior, implicarea financiară a Combinatului Chimic fiind superioară. Sigur și așteptările vor crește și sperăm să fim la înălțimea așteptărilor partenerilor și fanilor echipei noastre. Apreciem că avem alături de noi un partener puternic, iar prin rezultatele obținute de echipa noastră dorim să răsplătim încrederea acordată. Cu siguranță, lumea handbalului vâlcean se bucură de acest parteneriat mult așteptat și visează să ajungem pe culmile atinse de predecesorul club Oltchim Râmnicu Vâlcea. Vom folosi această oportunitate pentru a onora așa cum se cuvine acest parteneriat și împreună să fim o forță de invidiat, atât în România, cât și în Europa” a afirmat Florin Verigeanu.

După ce s-a întărit semnificativ în vară, echipa pregătită de Bent Dahl are un start foarte bun de sezon. Neînvinsă în amicale, SCM a început campionatul cu două victorii cu Știința București și CSM Tg. Jiu, iar vineri, de la ora 17.30 va juca în Sala Traian cu SCM Gloria Buzău.

Chimcomplex, cel mai mare combinat de produse chimice

Chimcomplex este principalul producător și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, specializat în polioli și clorosodice. Este o companie strategică pentru economia românească, fiind cel mai mare combinat de produse chimice, cu 2 platforme industriale la Onești și Râmnicu Vâlcea. Chimcomplex este o companie cu o tradiție de aproape 70 de ani, care dezvoltă produse de calitate pentru o viață mai bună și un viitor sustenabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe