Avocatul Avrinte Cristian solicita, in instanta, sute de mii de euro de la SC DIANA SRL! Procesul se muta la Tribunalul Arges!

duminică, 3 septembrie 2023

Actualizare informatie - 01.07.2023: Tribunalul Valcea a admis cererea de stramutare a dosarului SC DIANA SRL- CU SEDIUL PROCESUAL ALES LA AV. TOBĂ ŞI AV. RĂDULESCU VERONEL - S.C.P.A "AVRINTE ŞI AVRINTE. Cauza va fi judecata de Tribunalul Arges. Este vorba despre o contestatie la executare formulata de SC DIANA SRL, aflata in litigiu cu avocatul Cristian Avrinte care ar fi solicitat sume exorbitante in cadrul unui contract de reprezentare juridica, dar nu prea a muncit pentru banutii respectivi - cel putin asa sustin reprezentantii DIANA. Pana la urma, justitia va face lumina in acest caz! Orice solutie, dreapta sau nedreapta, nu ne-ar mai mira!

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 5754/288/2022
Data inregistrarii 21.12.2022
Data ultimei modificari: 30.06.2023
Sectie: I CIVILA
Materie: Litigii cu profesioniştii
Obiect: contestaţie la executare
Stadiu procesual: Apel

Părţi

Nume Calitate parte
SC DIANA SRL- CU SEDIUL PROCESUAL ALES LA AV. TOBĂ ŞI AV. RĂDULESCU VERONEL Apelant Contestator
S.C.P.A "AVRINTE ŞI AVRINTE Apelant
S.C.P.A "AVRINTE ŞI AVRINTE- CU SEDIUL PROCESUAL ALES LA SEDIUL SECUNDAR Apelant

Şedinţe

30.06.2023
Ora estimata: 11:30
Complet: Apel 1 - Camera consiliu
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Admite sesizarea, din oficiu, cu privire la eroarea materială strecurată în minuta şi dispozitivul Încheierii civile nr. 10/A din data de 23 iunie 2023 pronunţate de Tribunalul Vâlcea în dosarul nr. 5754/288/2022. Dispune, din oficiu, îndreptarea erorii materiale strecurate în minuta şi dispozitivul Încheierii civile nr. 10/A din data de 23 iunie 2023 pronunţate de Tribunalul Vâlcea în dosarul nr. 5754/288/2022, în sensul că se va trece corect „Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 23 iunie 2023.”, în loc de „Pronunţată azi, 30.06.2023, în şedinţă publică”. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 30 iunie 2023.
Document: Încheiere - îndreptare eroare materială    30.06.2023
23.06.2023
Ora estimata: 10:30
Complet: Apel 1
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Constată că a fost admisă cererea de strămutare. Scoate cauza de pe rol şi o înaintează la Tribunalul Argeş. Pronunţată azi, 30.06.2023, în sedinţă publică.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)  10/2023  23.06.2023
17.03.2023
Ora estimata: 10:30
Complet: Apel 1 - Camera consiliu
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Respinge cererea de preschimbare a termenului. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei, azi, 17 martie 2023.
Document: Încheiere de şedinţă    17.03.2023

 

Căi atac

Dată declarare Parte declarantă Cale de atac
14/12/2022 SC DIANA SRL- CU SEDIUL PROCESUAL ALES LA AV. TOBĂ ŞI AV. RĂDULESCU VERONEL, Apel

Virgil Pirvulescu (Conexpert) si avocatul Avrinte Cristian solicita, in instanta, sute de mii de euro de la SC DIANA SRL....

vineri, 31 martie 2023

Familia viceprimarului liberal Virgil Pirvulescu a incasat peste.... de euro de la SC DIANA SRL, prin firma de contabilitate Conexpert (administrata de Sorina Pirvulescu). In anul 2016, inspectorii Antifrauda au navalit, probabil la comanda politica, asupra unuia dintre cei mai mari contribuabili valceni la bugetul de stat. Aproape ca au blocat activitatea acestei societati comerciale timp de mai multe luni. Au fost ridicate mii de documente de la sediul firmei. Un camion intreg! A fost impusa la plata, pe nedrept, o suma enorma, platita cu eforturi mari de SC DIANA SRL.

Intre timp, in disperare de cauza, conducerea unitatii economice a apelat la serviciile de consultanta contabila ale SC Conexpert  SRL si la avocatul Avrinte Cristian! Conexpert, condusa din umbra de Virgil Pirvulescu (fost director la Finantele Publice Valcea) si avocatul cu pricina nu au realizat activitati care sa anuleze procesul verbal al ANAF-ului, conform SC DIANA SRL!

Procesul civil a fost suspendat ca urmare a declansarii unui proces penal, castigat de SC DIANA SRL, reprezentata de avocatul Veronel Radulescu. In cele din urma, DREPTATEA  a triumfat si cunoscuta firma valceana si-a recuperat sumele achitate la bugetul de stat, stabilite de inspectorii Antifrauda! Societatea comerciala le-a virat lui Virgil Pirvulescu-Conexpert si avocatului Avrinte Cristian -..... euro de caciula, chiar daca, asa cum am mai mentionat, procesul nu a fost castigat datorita implicarii lor! In loc sa se multumeasca cu aceasta caruta de bani, castigata foarte usor, cu munca putina spre deloc, atat Pirvulescu cat si Avrinte (probabil intelesi, in echipa!) solicita in continuare de la SC DIANA SRL inca ..... euro, invocand clauze smecheresti din contractele initiale! Pe rolul Tribunalului Valcea se afla 2 procese deschise de Conexpert si Avrinte (procesul deschis de Pirvulescu - Conexpert a fost pierdut, asa cum era normal - legal, de acesta!).

Ramane de vazut ce va hotari justitia valceana, dar - in opinia noastra - ar fi strigator la cer sa se dispuna virarea sutelor de mii de euro, bani munciti de salariatii Diana, in buzunarele unor... ii lasam pe cititori sa-i denumeasca pe Pirvulescu si Avrinte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Avocatul Avrinte Cristian solicita, in instanta, sute de mii de euro de la SC DIANA SRL! Procesul se muta la Tribunalul Arges!”

 1. Acesti pigmei , lacomi viscrali , fara scrupule , teama de cel de Sus si bun simt cred ca , fiind momentan pe val pot jecmani pe orisicine. Acest chelios parsiv este bagat in tot felul de magarii si aranjamente in cirdasie si complicitate cu niscaiva judecatori de joasa moralitate. Acum si-a gasit un partener demn de caracterul sau si anume politicianul zero barat care se distinge doar prin inaltime , in rest Dumnezeu cu mila.
  Acum ani cheliosul lacom facea tandem cu un procuror de la Parchetul de pe linga Judecatorie care nu a mai fost rabdat de ceruri si s-a prapadit intr-un accident pe Dealul Negru. Lacomia si trufia nu iarta. Aviz si celor doi barbidoci zero barat ca oameni , daca poti spune asa.

 2. SC DIANA srl ar trebui sa faca plingere penala impotriva celor doi barbidoci lacomi care ii hartuieste de atita timp de vreme fara motiv si temei legal. Numai lergatura lor cu structurile subterane ii face sa fie atit de inversunati. Avocatul ce a reprezentat in instante multe personaje dubioase , dar si societati comerciale , in conflict cu legea , se lauda peste tot ca are trecere la multi judecatori din sistem. Mai sa fie! Sa nu aiba nimeni acte de cojocul unor impostori?

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • https://www.mocanuvicentiu.ro/
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe