Sparle si soparle, 31.08.2023

joi, 31 august 2023
  • Zilele trecute, Consiliul Naţional al Audiovizualului a actualizat lista privind licenţele audiovizuale, avizele de retransmisie, autorizațiile de retransmisie și avizele de furnizare a serviciilor media audiovizuale la cerere. În ceea ce privește structura acționariatului societăților deținătoare de licențe audiovizuale, din județul Vâlcea se remarcă următoarele: TELEVIZIUNEA VTV - deţinătoarea licenţei audiovizuale este societatea VEZI TELEVIZIUNE SRL, ai cărei asociaţi sunt Marmobica SRL asociat Bică Ilie Virgil, cu 99,6% şi Băiaşu Octavian Petre, cu 0,4%; VÂLCEA 1-VÂLCEA 2 - deţinătoarea licenţelor audiovizuale este societatea REGAL SRL, al cărei asociat unic este Mocanu Nicolae Paul; METRONOM FM - deţinătoarea licenţei audiovizuale este societatea Radio Metronom, al cărei asociat unic este Chircă Gheorghe Vergiliu.

 

  • Toma Erhan, fondatorul celebrei firme Erhan, l-a pus la punct pe viceprimarul habarnist și liberal a Râmnicului! „Dle Virgil Pîrvulescu, ați venit să ne convingeți cu vorbe, nu cu realizări ptr oraș din funcția de viceprimar - frînă nu realizator de proiecte, dar pentru Dvs să încasați un salariu pe măsura funcției, nu pe ce trebuia să faceți. Nu cred că veți mai fi ales nici consilier. Păi cînd văd că un diversionist se bucură de avantajele materiale ale postului de viceprimar, dar obligațiile sînt preluate de cel bălăcărit, nu pot să stau pe margine pentru că nu mă privește, așa cum se întîmplă în România! Îi cunosc pe amîndoi și faptul că n-am parte-pris-uri cu nici unul pot vorbi obiectiv din constatare proprie! Numai o ură personală pentru actualul primar poate să te facă să fii de acord cu Virgil Pîrvulescu, o persoană care n-a făcut altceva decît pagubă materială orașului cu încasarea stipendiilor materiale a postului ocupat la treaba ce n-a făcut-o”, a transmis pe facebook Toma Erhan.

 

  • Avocatul Iulian Voicu și Daniel Țapu, numiți administratori la societatea ETA. Numirea celor doi administratori provizorii de către Adunarea Generală a Acționarilor de la societatea ETA s-a făcut dintre propunerile de candidaţi prezentate de acţionarul unic la această societate - municipiul Râmnicu Vâlcea. Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a mandatat reprezentantul municipiului Râmnicu Vâlcea în Adunarea Generală a Acţionarilor la societate să numească administratorii provizorii pe o perioadă de maximum 5 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe