Sparle si soparle, 28.08.2023

luni, 28 august 2023
  • Viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu a dat-o iar rău în bară, „reclamând” pe facebook că Râmnicul... este plin de buruieni. Dar ipochimenul de V.P. probabil a uitat să spună că filmarea a fost făcută la Căcăcioasa, taman... în curtea casei sale!!! „Restaurantele unde vrea să mănânce. Să meargă la ştrand la Ostroveni. Dar pentru asta era nevoie ca acel bazin olimpic să rămână în proprietatea primăriei, să facem acolo tot ceea ce trebuie ca turiştii, împreună cu copiii lor, să se simtă excepţional pe parcursul zilei. Ne-am lăudat că am luat insule, trebuia să le amenajăm pentru camping. Acolo sunt doar boscheţi. Mai departe, vrei să te duci cu autobuzele la Feţeni, cum să te duci cu autobuzul atâta timp cât drumul este în momentul de faţă îngustat. Şi nu am reuşit timp de opt ani să îl reparăm. Acesta este motivul pentru care trebuie să ai o viziune în care turistul să ştie ce are de făcut şi să nu se plictisească”, se lamentează într-un text plin de greșeli viceprimarul Pîrvulescu.

 

 

  • Prelungire cu două ore a programului zilnic de circulație pe Transalpina. Începând de vineri, 25.08.2023, circulația rutieră pe Transalpina, DN67C, pe sectorul Rânca (km 34+800) - Obârșia Lotrului (km 59+800), va fi permisă în intervalul orar 08.00 - 20.00. Reamintim că pe acest sector de drum este instituită restricție de tonaj (3,5 tone), iar viteza de deplasare maximă admisă este de 30 km/h. Transalpina este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele. Fiind un drum montan, este închis pe perioada iernii. Transalpina străbate patru județe, traversând Munții Parâng de la sud la nord, altitudinea cea mai mare având-o pe o porțiune de aproximativ 20 de km, în județele Gorj și Vâlcea, unde se prezintă ca o șosea de creastă.

 

  • Peste 400 de vâlceni au fost depistați pozitiv la infecția cu virusurile hepatitice B sau C, în cadrul unei campanii derulate în județ de la începutul acestui an și până la sfârșitul lunii trecute - anunță radiooltenia.ro. Campania s-a desfășurat prin intermediul a 30 de cabinete de medicină de familie afiliate. O acțiune similară va avea loc pe 29 august, la Rm.Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe