Arhitectul municipiului Ramnicu Valcea, Petre Mihaila, este pentru unii dezvoltatori imobiliari muma si pentru altii CIUMA!

luni, 28 august 2023

Arhitectul municipiului Ramnicu Valcea, Petre Mihaila, este pentru unii dezvoltatori imobiliari muma si pentru altii CIUMA! Un om de afaceri din Valcea se straduieste de cativa ani sa obtina un PUZ pentru a construi un imobil in municipiu. Are absolut toate actele in regula, toate AVIZELE sunt OK! Numai ca muschii lui Mihaila nu vor sa dea unda verde proiectului, chiar daca in imediata apropiere s-a aprobat un PUZ aproape identic. Arhitectul sef inventeaza tot felul de conditii aberante, care oricand pot sa fie desfiintate in instanta si Primaria Ramnicului sa fie obligata sa plateasca despagubiri importante pentru intarzierea unui proiect imobiliar cu o valoare de peste 10 milioane de euro, care ar mari bugetul municipiului prin taxele si impozitele platite, la inceputul constructiei, dar si la finalizare! Problema este ca nu va plati Mihaila banii, despagubirile, din propriul buzunar, ci contribuabilii din Ramnicu Valcea! E corect, domnule primar Mircia Gutau cum procedeaza subordonatii dumneavoastra cu oamenii de afaceri care AU VIRAT multe MILIOANE de euro de-a lungul anilor la bugetul local?!

Viorel Nudaumitascu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Arhitectul municipiului Ramnicu Valcea, Petre Mihaila, este pentru unii dezvoltatori imobiliari muma si pentru altii CIUMA!”

  1. O javra,am avut de-a face cu el...Dem Radulescu este opera lui un om slab pregatit,a aptobat boc langa bloc vopsite ca dracu...aspect de cartier de adumaturi,pacat ca baiatul asta si-a batut joc de asa cartier...Un om mic,cu apartamente numai la etaje superioare,nunai el este inferior....

  2. Poate greșesc ,dar se tot aud zvonuri cum ca toti cei care dau avize,semneaza pentru dezvoltatorii imobiliari,primesc un nr de apartamente in fiecare bloc ridicat .Nu se mai înțeleg ,nu le place locatia?

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe