Sparle si soparle, 31.07.2023

luni, 31 iulie 2023
  • Viceprimarul USR Andrei Gheorghiu continuă să „danseze” după cum îi cântă liberalii lui Virgil Pîrvulescu. Concret, joi, vicele Gheorghiu a votat în ședința ordinară a Consiliului local al municipiului Râmnicu Vâlcea împotriva unor proiecte de hotărâri care vizau dezvoltarea orașului, în totală contradicție cu conducerea centrală a USR, care a criticat vehement PNL. Asocierea dintre Gheorghiu și „banda” consilierilor locali liberali a dus la căderea drastică în sondaje a vicelui USR, cel care se visează... primar al Râmnicului în 2024. Dacă stăm bine să analizăm, vicele Gheorghiu a ridicat anul trecut din salariii suma de circa 1,6 miliarde de lei vechi, un salariu cu mult mai mare decât al ipochimenului de Pîrvulescu. Conform declarației de avere, Andrei Gheorghiu a deschis în acest an un cont bancar la BCR Vâlcea de 200 milioane de lei vechi, pe lângă cele 7.000 de lire sterline de la Aviva Londra. Viceprimarul USR mai deține o mașină Volkswagen și un apartament în Râmnicu Vâlcea cumpărat în urmă cu 10 ani.

 

  • În acest an sau anul viitor, Sucursala Hidroelectrica Râmnicu Vâlcea va demara retehnologizarea CHE Brădişor, cu o putere instalată de 115 MW. După retehnologizare se preconizează deblocarea unei capacităţi de 55 MW (investiţie 422 milioane lei), conform informaţiilor din prospectul de ofertă. Programul de retehnologizare şi modernizare al Hidroelectrica între 2023 şi 2027 are o valoare estimată de circa 1,8 miliarde de lei, pentru circa 1,1 GW de putere hidroelectrică instalată supusă analizei până în 2030.

 

  • Un om de afaceri valcean, cu foarte multe conexiuni la nivel national, dar si international, intentioneaza sa intre in politica pentru a transforma Valcea, impreuna cu o echipa de oameni dedicati si implicati, in cel mai frumos judet din Romania! Deja se fac eforturi sa fie adus la Valcea – Festivalul Untold si Therme 2, cel mai mare centru termal de wellness, relaxare și entertainment din Europa! De asemenea, un vâlcean coordonează fonduri de private equity de sute de milioane de euro. Pe viitor și județul Vâlcea are șanse mari să atragă fonduri de dezvoltare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe