Sparle si soparle, 24.07.2023

luni, 24 iulie 2023
  • Din păcate, cel puțin la nivelul județului Vâlcea, premierul Marcel Ciolacu a preferat să arunce gunoiul sub preș în scandalul „azilelor groazei”. În urma controalelor dispuse la toate centrele sociale, șeful Executivului a anunțat joi că a dispus demiterea mai multor directori de Agenții pentru Plăți și Inspecție Socială din țară, dar.... fără a menționa nimic despre AJPIS Vâlcea, care a trecut cu vederea neregulile grave de la „căminul de bătrâni” Bio Casanova, dar și din alte centre sociale din județ. Din anul 2021, la conducerea AJPIS Vâlcea este Cristina Cora Pîrvu. Premierul Marcel Ciolacu a cerut, la începutul ședinței de guvern, suspendarea din funcție a șefilor acestor instituții, spunând că verificările făcute la nivel național în centrele pentru vârstnici și persoane cu dizabilități arată date și fapte clare care obligă la decizii ferme. „Există o situație de netolerat - centre fără autorizație, centre care funcționau clandestin sub ochii funcționarilor statului român, plus alte centre cu probleme grave închise sau cu activitatea suspendată. Este inadmisibil”, a declarat Ciolacu.

 

  • Locuitorii din comuna Runcu, și nu numai, au o mare rugăminte pentru conducerea Consiliului Județean Vâlcea: nici acum, după mai bine... de 5 ani de la producerea unei alunecări de teren ce a afectat drumul judeţean 703F, care duce spre comuna Runcu, nu s-a făcut nici o lucrare de consolidare, fapt ce pune în pericol şi acum singura cale de acces către respectiva localitate. În prezent, se circulă greu, pe un singur sens de mers. În mai multe rânduri, echipe de muncitori de la Regia de Drumuri şi Poduri Vâlcea au venit, au văzut şi au plecat, fără să execute nici un fel de lucrare.

 

  • Acţionarii societății de turism SC Băile Govora SA au reînnoit mandatul administratorilor societății pentru un mandat de 4 ani. Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor de la SC Băile Govora SA, în prezenţa acţionarilor ce deţin 904.888 acţiuni din totalul de 971.760 acţiuni, reprezentând 93,1% din capitalul social al societăţii, a decis reînnoirea mandatului administratorilor Constantin Doru Stănescu, Anuța Handolescu şi Ioan Socea până în anul 2027.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe