Sparle si soparle, 20.07.2023

joi, 20 iulie 2023
  • Potrivit declarației de avere, ținută la secret (!), „primarul” din Berbești, Milorad Cumpănășoiu, a reușit să câștige anul trecut suma totală de peste 1,2 miliarde de lei vechi, din care 840 milioane de lei vechi din salarii de la Primăria Berbești, 190 milioane de lei vechi din dobânzile de la Trezoreria Horezu, 40 milioane de lei vechi din chirii, plus cele 63 milioane de lei vechi din subvenții de la APIA. Drept urmare, Milorad Cumpănășoiu și-a permis să deschidă în 2022 un fond de investiții de 1 miliard de lei vechi la Trezoreria Horezu, un cont curent la Raiffeisen Bank de 200 milioane de lei vechi, pe lângă cele 3 miliarde de lei vechi deținute din 2018 la Trezoreria Horezu. Ipochimenul de Milorad Cumpănășoiu mai are în garaj un autoturism BMW, iar bunurile imobiliare cuprind cinci terenuri intravilane, forestiere și agricole, toate în Berbești, în suprafață totală de circa 80.000 mp, plus două apartamente (în București și Râmnicu Vâlcea) și o casă de locuit în Berbești....

 

  • Locuitorii din comuna Runcu, și nu numai, au o mare rugăminte pentru conducerea Consiliului Județean Vâlcea: nici acum, după mai bine... de 5 ani de la producerea unei alunecări de teren ce a afectat drumul judeţean 703F, care duce spre comuna Runcu, nu s-a făcut nici o lucrare de consolidare, fapt ce pune în pericol şi acum singura cale de acces către respectiva localitate. În prezent, se circulă greu, pe un singur sens de mers. În mai multe rânduri, echipe de muncitori de la Regia de Drumuri şi Poduri Vâlcea au venit, au văzut şi au plecat, fără să execute nici un fel de lucrare.

 

  • Bani în plus la bugetul Primăriei Râmnicului. Zilele trecute, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a decis rectificarea bugetului local pe anul 2023, prin suplimentarea acestuia cu suma de 2,1 milioane de euro, atât la partea de venituri cât și la partea de cheltuieli, precum și prin virări de credite bugetare în cadrul aceluiași capitol, bugetul ajungând la valoarea totală de circa 100 milioane de euro. Prin Hotărârea Consiliului Local nr. 13/31 ianuarie 2023, a fost aprobat bugetul local pe anul 2023, precum și listele de investiții pe surse de finanțare pentru anul curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe