Sparle si soparle, 17.07.2023

luni, 17 iulie 2023
  • Singurul vâlcean care îi ia apărarea (!?!) patronului de la „azilul groazei” Bio Casanova este nimeni altul decât... viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu. „O mare parte dintre aparţinătorii bătrânilor sunt multumiţi de serviciile din cămin! Şi dacă se închide acest cămin, unde s-a gândit conducerea judeţului să ducă bătrânii de acolo dacă nu există locuri în căminele din subordinea CJ? Cât despre integritatea proprietarului acelui cămin, Titu Dumitrescu, vă las pe dumneavoastră în comentarii să vă expuneţi punctul de vedere!”, spune pe facebook fără nici un fel de remușcări Pîrvulescu. Reaminitm că în data de 10 iulie 2023, Instituţia Prefectului - judeţul Vâlcea a dispus închiderea căminului privat pentru persoane vârstnice Bio Casanova din Râmnicu Vâlcea, după ce un control desfăşurat în unitate a scos la iveală o serie de nereguli grave. Între timp, persoanele internate în acest centru de îngrijire au fost preluate pentru evaluarea stării de sănătate şi eventuala lor internare în centrele administrate de diverse instituţii din subordinea Consiliului Judeţean.

 

  • Vești bune despre podul de la Drăgășani! Au început lucrările de punere în siguranță a circulației rutiere și pietonale pe podul de peste Olt de pe DN 67B, Drăgășani. „Lucrările de punere în siguranță la acest pod sunt foarte importate și ne vom asigura că se vor finaliza în cel mai scurt timp posibil, din punct de vedere tehnologic, iar după reluarea circulației cei care se vor deplasa pe acest pod o vor face în siguranță”, a transmis directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin Petruț. Expertiza pentru punerea în siguranță a podului dintre Drăgășani și Poganu a fost finalizată. Astfel, potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, circulația pe pod se va putea relua, însă cu restricții de tonaj.

 

  • Societatea Univers Vâlcea aduce la cunoștința investitorilor achiziţia unui pachet de 1200 părți sociale reprezentând 23,86% din capitalul social al SC Aliment Murfatlar SRL, valoarea totală a tranzacției fiind de 1,3 milioane de euro. Aliment Murfatlar este o societate înființată în 1991, cu sediul în Constanța, avea în 2022 ca asociați persoanele juridice: Argus SA - 55,04% și Dobrogea Grup SA cu 41,6% și persoanele fizice Isabel Anca Corniciuc, Ionuț Valeriu Corniciuc, Elena Fotia Corniciuc și Florentina Viorica Caramalîu. În urmă cu 10 ani, retailerul francez Carrefour a adus brandul de supermarketuri Carrefour Market în Constanța prin închirierea a șase magazine de la SC Aliment Murfatlar SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe