Sparle si soparle, 10.07.2023

luni, 10 iulie 2023
  • S-a refăcut, cel puțin parțial, „alianța toxică” PNL-USR din cadrul Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, cea mai nocivă și distructivă alianță și care a sabotat toate proiectele importante de dezvoltare ale orașului în primele luni de după alegerile locale din 2020. În absența viceprimarului Virgil Pîrvulescu (plecat în țări mai calde), vicele USR Andrei Gheorghiu a votat cot la cot cu ceilalți consilieri liberali, în cadrul ședinței extraordinare din 4 iulie. Printre proiectele la care viceprimarul Gheorghiu s-a opus enumerăm: proiect de hotărâre rectificare buget local si listă de investiții pe anul 2023; proiect de hotărâre rectificare buget SCM; proiect de hotărâre aprobare SF și indicatorii pentru obiectivul Amenajare pădure parc Dealul Capela; proiect de hotărâre aprobare DALI Reabilitare Parc Mircea cel Batran; proiect de hotărâre aprobare tarif distinct gestionare deșeuri municipale; proiect de hotărâre privind contractarea unui împrumut de 30 milioane de lei, etc.

 

  • Consiliul de administrație al companiei Vel Pitar SA a decis ca, pânâ la data de 31 iulie 2026, să fie desemnată în funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie al Vel Pitar societatea MCM Delphi SRL, cu sediul în Bucureşti, prin reprezentant permanent Cătălin Gabriel Mitu (53 de ani). Numirea prevăzută în decizie, poate fi revocată oricând prin decizia membrilor Consiliului de Administraţie al SC Vel Pitar SA sau prin hotărâre a acţionarilor, cu condiţia ca preşedintele, bazându-se pe aceste puteri cu care a fost investit ca preşedinte, să aibă drepturi depline să continue, să accepte şi să exercite autoritatea sa reglementată, până la primirea notificării efective a revocării.

 

  • În semn de protest față de tergiversările Poliției și Parchetului, consilierul local USR Marian Roșca a purtat MĂNUȘI DE BOX la ședința Consiliului Local Drăgășani de la finalul lunii iunie. „În 23 Decembrie 2022, am fost atacat și lovit de doua persoane, în sediul Primăriei Mun. Drăgășani, eu în calitate de consilier local. La peste șase luni distanță, atacatorii sunt în libertate și procurorii au propus renunțarea la urmărirea penală. La fel ca și alți infractori dovediți. Mulțumesc doamnei președintă de ședință și colegilor consilieri locali pentru înțelegere și imi cer scuze dacă i-am deranjat cu ceva! Oameni buni, luați atitudine în mod public față de ceea ce se întâmplă cu Justiția din România, până nu va fi prea târziu!”, a transmis consilierul local Marian Roșca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe