Sparle si soparle, 06.07.2023

joi, 6 iulie 2023
  • Viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu dezinformeaza atunci când spune pe facebook că „Râmnicu Vâlcea nu mai are o echipă de fotbal. Acest lucru trebuie să se schimbe! Râmnicu Vâlcea are nevoie de o echipă de fotbal care să facă performanţă!”. Îi spunem noi ipochimenului de Pîrvulescu că echipa de fotbal SCM Râmnicu Vâlcea a promovat în Liga 3, după ce, la sfârșitul lunii iunie, a câștigat și manșa retur a barajului de accedere în această competiție, 4-1 în Zăvoi, cu Rapid Buzescu, campioana din Teleorman pe care o învinsese cu 2-0 în tur. Cu mulți jucători cu experiență la nivel superior, echipa antrenată de Gabriel Mangalagiu era clar favorită după succesul din tur, 2-0 în deplasare cu Rapid Buzescu, astfel că peste 3000 de spectatori au venit, în Zăvoi, pe stadionul Municipal, să asiste la promovare. La șase ani după dispariția echipei CSM, Râmnicu Vâlcea revine din nou în fotbalul de nivel național.

 

  • Un nou director general la fosta fabrică Hervil. Recent, administratorul unic al societăţii Wipro Infrastructure Engineering a decis numirea în funcţia de director fabrică, în calitate de persoană împuternicită a societăţii, pe Lucian Facaș (50 de ani), domiciliat în municipiul Sibiu, pe perioada 01.06.2023 - 31.05.2025. Administratorul unic al Wipro Infrastructure Engineering a încheiat şi a semnat contractul de mandat cu Lucian Facaș, prin care s-au aprobat condiţiile referitoare la îndeplinirea funcţiei de director. Potrivit situaţiilor financiare aferente anului trecut, SC Wipro Infrastructure Engineering SA a avut o cifră de afaceri de 105 milioane de lei, venituri de 80,8 milioane de lei şi un profit de 3,5 milioane de lei. La finele anului trecut, Wipro Infrastructure Engineering avea peste 180 de salariaţi și un capital social de 6,8 milioane de lei.

 

  • Zilele trecute, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a aprobat încetarea dreptului de administrare al Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea asupra imobilului „Spațiu cu altă destinație - clădire PT 35 (Traian II) - club pensionari”, aparținând domeniului public al municipiului. De asemenea, s-a mai decis încetarea dreptului de administrare al Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea pentru spațiul cu altă destinație situat în strada IC Brătianu, aparținând domeniului privat al municipiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe