Sparle si soparle, 26.06.2023

luni, 26 iunie 2023
  • De ce ne temeam nu am scăpat: firma SC ISIRIDE ENERGY SRL (deținută de controversatul afacerist Florin Brăgău) nu mai este capabilă să continue modernizarea Policlinicii de lângă Spitalul Județean!!! În prezent, lucrările „bat pasul pe loc”, muncitorii se fac că... muncesc, s-a finalizat doar termoizolarea exterioară, iar de suferit au vâlcenii care vin să se trateze de diverse boli. Măsurile propuse prin proiectul „Modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean Vâlcea” vizează lucrări de reabilitare la clădirea existentă (Corpul C2), respectiv refacerea finisajelor interioare și exterioare, recompartimentări în vederea realizării fluxurilor sanitare, înlocuirea în totalitate a instalațiilor sanitare și termice, izolarea termică a clădirii; lucrări de extindere a clădirii (corpul nou de clădire), pe un teren situat în imediata apropiere a Corpului C2, în care să fie relocate cabinetele din corpul C2. Valoarea totală a proiectului este de 3,2 milioane de euro.

 

 

  • Romprest Energy SRL, operator al serviciului de salubritate la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea în baza contractului de delegare nr. 20205/26.06.2015, informează asupra faptului că în perioada 19 - 30 iunie 2023 va distribui la toți utilizatorii casnici 6.000 bucăți din calendarul privind modul de separare a deșeurilor generate de gospodării pe cele 6 fracții. Activitatea face parte din Programul de Conștientizare Anuală derulat de această societate.

 

  • Zilele trecute, consilierul local USR din Drăgășani, Marian Roșca a depus al 11-lea proiect de hotărâre de Consiliu Local, care prevede organizarea unei Comisii de Analiză și Verificare a modului în care s-au alocat locuințele ANL. „Mulțumesc și respect celor 6 colegi consilieri locali care au semnat pentru propunerea de a organiza această comisie! Este un demers pe care îl fac de peste opt luni de zile, după ce în luna august 2022 s-a constatat că într-un dosar ANL au existat nereguli, primarul retrăgându-și atunci proiectul de pe ordinea de zi a ședinței. Sper ca primarul să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu și să pună acest proiect pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Local Drăgășani. Acum nu mai are nicio scuză și niciun impediment. Și vom vedea la vot care consilieri locali lucrează în interesul oamenilor din Drăgășani și care sunt doar mincinoși”, a transmis consilierul local USR.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe