Sparle si soparle, 22.06.2023

miercuri, 21 iunie 2023
  • Am aflat ce salariu URIAȘ a încasat anul trecut viceprimarul Virgil Pîrvulescu: circa 1,5 miliarde de lei vechi (adică fix 125 milioane de lei vechi net pe lună!!!). Asta în condițiile în care a „muncit” doar... pe facebook. Nu mai punem la socoteală cei... 17 miliarde de lei vechi ridicați de ipochimenul de Pîrvulescu din chirii și dividende de la firma Conexpert. Conform declarației de avere, tot în 2022, viceprimarul liberal a luat un împrumut de 32.000 euro de la Ramona Cristina Pătru, dar a și dat credite în valoare totală de 30.000 euro către doi consilieri locali Cezar Bulacu și Lucian Pavelescu. La Banca Transilvania, Virgil Pîrvulescu deține un depozit bancar de 33.500 euro, iar proprietățile președintelui PNL Râmnicu Vâlcea mai cuprind case și spații comerciale (în Râmnicu Vâlcea), bașca 8 terenuri intravilane sau agricole (în localitățile Gușoeni și Râmnicu Vâlcea).

 

  • Zilele trecute, consilierul local USR din Drăgășani, Marian Roșca a depus al 11-lea proiect de hotărâre de Consiliu Local, care prevede organizarea unei Comisii de Analiză și Verificare a modului în care s-au alocat locuințele ANL. „Mulțumesc și respect celor 6 colegi consilieri locali care au semnat pentru propunerea de a organiza această comisie! Este un demers pe care îl fac de peste opt luni de zile, după ce în luna august 2022 s-a constatat că într-un dosar ANL au existat nereguli, primarul retrăgându-și atunci proiectul de pe ordinea de zi a ședinței. Sper ca primarul să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu și să pună acest proiect pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Local Drăgășani. Acum nu mai are nicio scuză și niciun impediment. Și vom vedea la vot care consilieri locali lucrează în interesul oamenilor din Drăgășani și care sunt doar mincinoși”, a transmis consilierul local USR.

 

  • În perioada 16-18 iunie 2023 județul Vâlcea a fost afectat de fenomene meteorologice extreme. Ca urmare a cantităților mari de apă acumulate în urma ploilor abundente au fost afectate mai multe localități din județul Vâlcea. În data de 19 iunie 2023, echipe mixte formate din reprezentanții Instituției Prefectului județul Vâlcea, Consiliului Județean Vâlcea, Sistemului de Gospodărire a Apelor Vâlcea și Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea s-au deplasat în teren pentru evaluarea pagubelor. Prefectul județului Vâlcea, domnul Mihai Oprea, alături de directorul interimar Sistemul de Gospodărire a Apelor Vâlcea, doamna Miroiu Elena au discutat cu o parte dintre primarii localităților afectate de fenomenele meteorologice extreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe