Sparle si soparle, 19.06.2023

luni, 19 iunie 2023
  • Liderul AUR, George Simion a primit „dar de nuntă” 400.000 de euro, conform ultimei sale declarații de avere. Nunta a avut loc în august anul trecut, în localitatea Măciuca din județul Vâlcea, fiind organizată și prezentată drept „o petrecere câmpenească” la care Simion susținea că vor veni 10.000 de oameni. Numai că Simion susținea, în luna martie, că din ce s-a strâns la nuntă a mai rămas... cu 15.000 de euro. Nunta lui Simion cu Ilinca Munteanu a avut loc în 27 august 2022, la Măciuca, în Vâlcea, și s-a evidențiat drept un eveniment de PR politic. Organizată ca o mare manifestare populară, la care au fost așteptați 10.000 de oameni (dar au venit mult sub numărul așteptat), nunta a atras atenția și din cauza asemănării cu un eveniment similar, cel organizat în urmă cu aproape un secol în urmă de șeful legionarilor Corneliu Zelea Codreanu.

 

  • Legătura dintre deputatul liberal Cristian Buican şi Liceul Preda Buzescu din Berbeşti este un strânsă, întrucât firma „de casă” a deputatului liberal - SC Roxi-Com SRL - a livrat în ultimii ani mai multe materiale didactice, papetărie şi consumabile. Printre neregulile regăsite la liceu s-ar afla mai multe achiziţii publice dubioase, dar şi plata încălzirii pe timp de iarnă a unităţii de învăţământ cu mult peste cât s-a consumat în realitate.

 

  • Potrivit presei sportive, sâmbătă, echipa de fotbal SCM Rm. Vâlcea a disputat manşa tur a barajului pentru promovare cu Rapid Buzescu. Campioana Ligii a IV-a vâlcene a beneficiat şi de sprijinul suporterilor. Membrii galeriei Brigada Noastră s-au aflat printre ei. Întâlnirea s-a încheiat la scorul de 0-2, rezultat care oferă o linişte pentru retur. Campioana Ligii a IV-a vâlcene este cu un pas şi jumătate în Liga a III-a. Urmează returul de pe Stadionul Municipal vâlcean, sâmbătă 24 iunie 2023, de la ora 17.30, unde „municipalii” promit un adevărat spectacol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe