Studiile în afară - care sunt avantajele studiului în străinătate?

joi, 25 mai 2023

COMUNICAT DE PRESĂ

Studiile în afară - care sunt avantajele studiului în străinătate? - AVE, alături de Youni Choice inițiază un webinar care va răspunde tuturor curiozităților

Asociația Vâlceană a Elevilor (AVE), în colaborare cu Youni Choice, dau startul unui nou webinar intitulat "All about studying abroad-dreams come true", aceasta fiind o nouă oportunitate de informare pentru cei dornici de a-și continua studiile în afară.

 

Orice tânăr și-a imaginat, măcar o dată, cum ar fi să studieze în străinătate. Din păcate, majoritatea nu sunt la curent cu oportunitățile de studiu în afară sau nu și-au găsit  încă motivația necesară pentru a-și urma visurile, având teama de necunoscut.

Asociația Vâlceană a Elevilor, alături de Youni Choice, lansează un webinar, numit "All about studying abroad-dreams come true", care va avea loc pe data de 27 mai, între orele 12:00-20:00, fiind organizat online, pe platforma Google Meet. Sesiunile vor fi susținute de Ana Crăciun și Andrei Nicolae, având drept invitați studenți care urmează cursuri la facultăți din străinătate, iar ca invitată specială, o vom avea alături de noi pe Alexandra Mihailopol.

Pe parcursul webinar-ului vor avea loc discuții legate de studiile universitare în SUA, Italia, Germania, Olanda și Spania. Totodată, se vor aborda și alte subiecte, precum: procesul de admitere, alegerea domeniului de studiu și a facultății, conceptul de bursă și metode de finanțare, oportunitățile oferite de facultățile din străinătate, dar și experiența multiculturală.

 

Vă așteptăm pe data de 27 mai să descoperim împreună noi oportunități de învățare. Înscrierile se realizează până pe data de 26 mai, pe baza formularului disponibil atât pe pagina de Instagram a Asociației (asociatiaelevilor.vl), cât și pe pagina de Facebook.

 

Pentru mai multe detalii:

Ana Chima, președinta Asociației Vâlcene a Elevilor - nr.telefon : 0741937825

 

BIROUL DE PRESĂ AL ASOCIAȚIEI VÂLCENE A ELEVILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe